Szakértőink

Geist Klára

Geist Klára

Családterapeuta, Párterapeuta, Szexuálterapeuta

Kérdezni szeretnék

Motto

„A testi-lelki harmónia mindenkiben ott rejtőzik, csak újra meg kell találnunk.”

Geist Klára

Bemutatkozás

Geist Klára vagyok. Két csemeténket nevelgetem férjemmel, boldog családban.
Tanácsadó szakpszichológusként, pár-, és családterapeutaként,szexuálterapeutaként praktizálok. Egy gazdasági diplomával is rendelkezem, kitekintést tettem a piackutatás területére.
Így tanácsadásom ötvözi az érzelmi megközelítést és a gyakorlati lehetőségek feltárását Pszichológusként igyekszem a hozzám fordulókat segíteni abban, hogy tudatosabban éljék hétköznapjaikat s tisztába kerüljenek saját érzéseikkel, míg gyakorlatias gondolkodásom a lehetséges erőforrások feltárásában támogatja őket.
Életünk változásai néha olyan gondok elé állítanak minket, melyeket csak valakivel együtt gondolkodva lehetséges megoldani. A családtagok, barátok sokszor érzelmileg elfogultak, ha tanácsukat kérjük. Ilyenkor jelent segítséget egy hozzáértő, kívülállóval való együttgondolkodás. Tanácsadásaim során soha nem direkt ötleteket adok, hanem abban segítem a hozzám fordulókat, hogy saját erőforrásaikat mozgósítsák. Így önbizalmukban megerősödve, hatékony módon, önállóan oldják meg élethelyzeteiket.
Várom kérdéseidet: párkapcsolati probléma
élethelyzeti krízis
önismeret és önbizalom
női egészség és életvezetés
stresszoldás és rekreáció
táplálkozási zavar témákban.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.