Szakértőink

Zentai Kata

Zentai Kata

Babajelbeszéd oktató

Motto

Pillants bele babád gondolataiba!

Zentai Kata

Bemutatkozás

Zentai Kata vagyok, a Beszélő Babakezek program vezetője.

Segítem a szülőket, hogy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatot teremtsenek babáikkal és közösen átéljék a beszéd előtti kommunikáció csodáját.

2008 óta tartok babajelbeszéd-tanfolyamokat Beszélő Babakezek néven. A legtöbb tanfolyamot én tartottam hazánkban, ezzel rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem.

Több száz elégedett kismama végezte el a Beszélő Babakezek tanfolyamokat, ami segítette a kisbabájukkal folytatott kommunikációjukat.

Beszélő Babakezek név alatt babajelbeszédes könyvsorozat is megjelent, ennek ötletadója és szakértője vagyok.

Beszélő Babakezek közösség

Többszintű tanfolyamaim lehetőséget nyújtanak arra, hogy az elégedett szülők többször is visszatérjenek. Számukra már nemcsak a foglalkozások jelentik az értéket, hanem egy kötődő nevelés iránt érzékeny, hasonló gondolkozású szülői közösséghez való tartozás is.

A szülők a babajelbeszéd-tanfolyamokon kívül különböző közösségi tereken tarthatják velem és egymással a kapcsolatot: Facebook zárt csoport, Beszélő Babakezek találkozók, koncertek, könyvbemutatók és havonta ingyenes tanácsadás és eszmecsere áll rendelkezésükre.

A babajelbeszéd témában szívesen válaszolok kérdéseitekre és tájékozódást nyújt a Babakezek weboldal, a Babakezek Facebook oldal és Babakezek Youtube csatorna is.

A weboldalamon sok szülői és szakértői véleményt olvashattok a módszerről:

www.babakezek.hu
facebook.com/babakezek
youtube.com/babakezek


A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.