Szakértőink

Dr. Bagi Éva Eszter

Dr. Bagi Éva Eszter

Szenvedélyek és testsúlykontroll szakértő

Motto

„Vezess az úton, amelyet Te szabtál, mert tetszik nekem (Zsolt 119:35)”

Dr. Bagi Éva Eszter

Bemutatkozás

Szenvedélyekkel, azok építő és pusztító erejével foglalkozó, un. addiktológiai konzultáns vagyok. Egyszerűbben szólva ideg-élettanász, illetve szenvedélybeteg segítő, szenvedélyek specialistája.
Több, mint 10 évet oktatással, kutatással foglalkoztam. Az oktatás mellett az agykutatás, a szervezet só- és vízháztartásának központi idegrendszeri szabályozása kötött le. Abból doktoráltam és szereztem Ph.D. fokozatot. Idővel a figyelmem a humán környezetre összpontosult és az agyműködés, a viselkedés, az érzelmek, az érzések, az ebből fakadó gondolkodás és magatartás felé. Ezen beül is a viselkedési függőségek (evéskontroll zavar, net-, szex-, vásárlási mánia, stb.) és a társfüggőség holisztikus hatása (testre, lélekre, szellemre, egzisztenciára), illetve az ebből való kilépés (kiszakadás) lehetőségei, a változási munka foglalkoztatott, foglalkoztat a mai napig. Az átmeneti (normál) krízis kezelésében, a kontrollvesztésben, az útkeresésben, a profilváltásban segítek.

Kérdezték tőlem egy interjú során, hogy hogyan lehetne segíteni a szenvedélybeteg, befordult, besokallt, kiüresedett, kiégett, sarokba kényszerített kismamáknak, évek óta otthon levő anyukáknak, „gyermekeik miatt” egzisztenciát, munkát, társaságot, társat vesztett anyáknak, apáknak? A túlhajszolt, változó korba ért, esetleg fiatalabb nőre cserélt menedzser asszonyoknak, milyen lehetőségeik vannak és hogyan vonható be a család, lehetnek részesei a gyerekek egy-egy felépülési folyamatnak.
Tudom, hogy sok mindenki nincs – arccal - kész a konkrét munkára vagy szeretne inkognitóban maradni. Nekik ezen az internetes oldalon szeretnék működőképes segítséget nyújtani, mert tapasztalatom szerint rendkívül intenzív és hatékony lehet a komolyan vett szakértői levelezés. Megoldást nyújthat.

Mivel jómagam is kisgyerekes anyuka vagyok (három gyermekem született négy év alatt), és szakértője a témának, megbíznak bennem a kérdezők. Mert hiteles vagyok. És eredményes.
Ennek érdekében végeztem el tavaly az Ökomama képzést a Szent István Egyetemen. Hogy még jobban szélesítsem a tudásom a teljesértékű táplálkozás, a vegyszermentes háztartás, az egészséges gyermeknevelés terén és hozzáértő, biztos keretek között válaszolhassak a fellángoló fogyókúrás őrületekkel kapcsolatos kérdésekre, a hiányos táplálkozáshoz vezető tünetek megszüntetésére, a gondolkodás józan vizekre evezésével.
Vezetek csoportokat team-munkában orvossal, családi mediátorral, végzek egyéni konzultációt, van tapasztalatom. A testsúly zavarban szenvedőket professzionális német módszerrel mérem és támogatom, kísérem a nehéz, de egyáltalán nem kivitelezhetetlen hónapokban.
A blogjaimat, módszereimet itt olvashatod:

http://otthonteremtes.cafeblog.hu/

http://otthonteremtes.eu

http://premiumdiet.hu/nazar-med/

http://www.robertklinika.hu/hu/tartalom/Fogyokura_es_eletmod/Fogyokuras_eletmod_valtas/

30-220-83-92
2120 Dunakeszi, Bojtorján utca 6.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.