Szakértőink

Nagy Eszter Anna

Nagy Eszter Anna

Böjtszakértő, Dietetikus

Motto

"A Lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek" Wass Albert

Nagy Eszter Anna

Bemutatkozás

24 éve foglalkozom Böjttel, étrendekkel, táplálkozással, életmóddal, terápiákkal.

Dietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán 2006-ban.

Számos Nők Lapjában, női magazinban cikkeztem már, volt jó pár Tv szereplésem, NLCafé szakértő vagyok sok éve. Vezettem sok böjtkúrát, tartottam előadásokat a Nők Lapja Iskolában, AVIVA képzésen, illetve egészségházakban. Jelenleg is előadásokkal egészítem ki az étrendeket.

Évek óta egyéni terápiákkal is dolgozom. Talpdiagnosztikával, beszélgetésekkel, számos egyéb lehetőség van arra, hogy az életmódot, étrendet átformáljuk.

Hiszek abban, hogy az egyéni étrendjét, életmódját, idővel, mindenki maga találja meg.

Hiszek abban, hogy nincs olyan étrend, diéta, amit egész életen át tartani lehetne – hiszen az életmód, a különféle élethelyzetek, a betegségek, a Lélek hangja és jelzései felülírhatnak mindent. Lényeges dolog, hogy a Test a Lélek hangjára, rezdüléseire reagál.

Illetve nem hiszek a konkrétumokban – a kijelentett betegségekben, a diagnózisokban, a leletek örökérvényűségében és abban, hogy létezik megváltoztathatatlan itt a Földön, ebben a testben. Minden formálható és átformálható, mozgatható – hiszen az egyik alapja ennek a Világnak, a Léleknek, a testnek, a folyamatos változás, formálódás.

Az arany középút nem egy keskeny vonal. Belefér sok minden, de tudni kell felismerni a Test hangját, meghallani, mit üzen. Ehhez pedig jelen kell lenni Önmagunkban, megérkezni és tenni, dolgozni ezért, Önmagunkra szentelt idővel is.

Milyen "betegségtünetekkel" foglalkozom?
Mindenfélével. Az élet elém sodort már leukémiától kezdve candidiasison át mindenféle betegségtünetet. Alapvetően az Emberrel, a Lélekkel foglalkozom. Mindennel, amitől felborulhat az egyensúly.
Babavárás előtti időszak, Pcosy, Endometriozis, vagy épp egy tisztítás, mert a Test és a Lélek ezt üzeni – rengetegen fordultak meg már nálam, számos Baba született az étrend után, számtalan gyógyulási történetem is van.
A kitartás meghozza a gyümölcsét – kitartás, hit, bizalom, szeretet.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.