Szakértőink

Szemes Nóra

Szemes Nóra

Stílustanácsadó

Motto

„Öltözködés = önkifejezés”

Szemes Nóra

Bemutatkozás

Mindig is érdeklődtem a stílus és a divat iránt. Dolgoztam korábban modellként, így bepillantást nyerhettem a kifutók, a forgatások és a fotózások világába.

Személyi stylistként én a valódi nőkre és férfiakra koncentrálok mindenféle életkorban, méretben, alakban. Segítek kialakítani a saját személyes, egyedi stílusukat amivel az önbizalmuk és az önbecsülésük végre a helyére kerül. Hiszen az öltözködés alapvető szabályait mindenki megtanulhatja, és ezeket használva minden nap jól érezheti magát a bőrében – elismerő tekintetek és dicsérő szavak kíséretében.

Ha szeretne jól kinézni,de nincs ideje vagy érzéke a ruhák megfelelő összeválogatáshoz, akkor jelentkezzen hozzám személyi stylingra ahol egy beszélgetés után együtt megyünk el vásrárolni és választjuk ki a megfelelő darabokat a gardróbba, melyeket variálva minden nap másként, mégis egy saját stílust követve tud felöltözni.

Az öltözködés egyben önkifejezés, a ruházatunkkal, kinézetünkkel kommunikálunk, információkat adunk magunkról még azelőtt, hogy megszólalhattunk volna. Az emberek első találkozáskor megjelenésük alapján ítélnek meg leginkább másokat. Az első benyomásra nincs második lehetőség, ruházatunkkal mondjuk el azt magunkról, amit valóban közölni szerettünk volna.

Streetstyle blogom, a Style&Budapest elérhető most már az nlcafe-n is: http://styleandbudapest.blog.nlcafe.hu/
A korábbi képek itt találhatók: http://styleandbudapest.blog.hu/

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.