Szakértőink

Sebestyén Erzsébet Tara

Sebestyén Erzsébet Tara

Kineziológus

Motto

„Az igazi siker: megtudni s megvalósítani azt, amire születtünk.”

Sebestyén Erzsébet Tara

Bemutatkozás

Szeretettel üdvözlök mindenkit!

1995-ben ismertem meg ezt a nagyszerű, stresszoldó, személyiségfejlesztő módszert, saját problémám kapcsán. Akkor hét éves fiam dadogása miatt fordultam kineziológushoz. Miközben havonta jártunk a kezelésekre, s a gyerek is és én is egyre jobban lettünk, elkezdett rendkívüli módon érdekelni, vajon mi történik, amikor a kineziológus „nyomkodja” a kezemet.

Tudásvágyamtól hajtva néhány hónap múlva ott ültem az első tanfolyamon, s már akkor tudtam, hogy én ezt a módszert tanítani is fogom.

A fiam jelenleg telefonos ügyfélszolgálati munkatárs, azt hiszem, ehhez nincs mit hozzátennem. Én pedig azóta is örömmel segítek ezzel a módszerrel másoknak is megtalálni az életük nehézségeiból kivezető lehetséges utat.

Az egyéni kezeléseken kívül, tartok önismereti tréningeket Önbizalom, Siker, Harmónia, és Öröm témákban, valamint oktatom a kineziológiát.

Mind az egyéni oldások, mind a tanfolyamok rendkívül izgalmas önismereti munkát, jelentenek, segítik felismerni életünk eseményeinek öszefüggéseit, s visszaadni hitünket abban,hogy van választásunk.


Vajon hányan gondolják magukról: „Nekem úgysem sikerül.” „Minek próbáljam, úgyis megbukom.” „Sosem leszek elég jó.” „Engem a szerencse messze elkerül.”…sorolhatnám hosszan. Mind begyűjtöttünk pár ezret (nem túlzok) ilyen és ehhez hasonló hitrendszerekből.

A kineziológiai kezelések során feloldjuk a múlt eseményeihez kapcsolódó negatív érzéseket, önkorlátozó hitrendszereink „visszavonulnak”, s megengedhetjük magunknak az új választás lehetőségét, a sikeresebb, teljesebb életet.

Szeretettel várom kérdéseiteket akár a módszerrel, akár saját problémáitokkal kapcsolatban.
Minden kérdésre örömmel válaszolok, amennyiben bizalmatokkal megtiszteltek.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.