Szakértőink

Polgár Noémi

Polgár Noémi

Optometrista, kontaktlencse specialista

Motto

„Tisztán látni mindig, minden helyzetben!”

Polgár Noémi

Bemutatkozás

Látszerész tanulmányaimat 1999-ben kezdtem. Az iskola mellett egy neves optikai üzletben dolgoztam, majd 2001-ben levizsgáztam és látszerész,- fotocikk kereskedő lettem. Ezt követte 2 év kötelező szakmai gyakorlat, majd 2004-ben felvételt nyertem a SOTE Egészségügyi Főiskolai Karának Optometrista szakára, amit 2007-ben sikeresen zártam és kézbe vehettem a diplomámat. Őszintén mondhatom, hogy ezt a szakmát tudatosan választottam, már gimnazista koromban tudtam, hogy ez az az út, amit be kell járnom. Mindig is érdekelt a szem és működésének megértése. Gyermekkorom óta szemüveget viselek, átestem minden kellemetlen vizsgálaton, szemletapasztáson, hordtam korbács száras szemüveget. Megtapasztaltam a szemüvegnek minden előnyét, - és akkor gyerekfejjel úgy éreztem- minden hátrányát, megtanultam, és megértettem a világot szemüvegen keresztül látni. Ettől kezdve a „másik oldal” vált kihívássá, így beleástam magam ebbe a tudományba.

Ma már szebbnél szebb szemüvegkeret közül választhatunk, divatot teremtünk, hiszen egy jó szemüveg öltöztet, nem beszélve a kontaktlencséről, amivel akár szemünk színét is megváltoztathatjuk!

Szakmai fejlődésemhez, a tudásvágyamon és a szakma iránti szereteten kívül, nagyban hozzájárult az is, hogy 4 évet töltöttem egy kiváló szakember mellett, akitől megtanultam, hogy mit jelent az alapos, mindenre kiterjedő látásvizsgálat és látásgondozás, és aki megerősítette bennem azt a tudatot, hogy ezen a pályán kell tevékenykednem.

Szakmai továbbképzéseken veszek részt, hogy naprakész maradhassak, és folyamatosan tájékozódom az újdonságokról, hogy teljes körű szolgáltatást nyújthassak.

Különös figyelmet fordítok a kontaktlencse kérdésére. Munkám során sajnos sokszor tapasztalom, hogy gyakorlott lencseviselők sincsenek tisztában alapvető, betartandó szabályokkal, és nem feltétlenül saját hibájukból kifolyólag. Ezen szeretnék változtatni, így a munkám egyben a hivatásom is. Nem győzöm hangsúlyozni a kontroll vizsgálatok fontosságát, különösen kontaktlencsét viselők esetén, hiszen a célunk ugyanaz: egészséges szemüveg,-és kontaktlencse viselőnek maradni!

Várom a szemüveggel, fejfájással, kontaktlencsével, látásproblémákkal kapcsolatos kérdéseket!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.