Szakértőink

Juhász Ildikó Kíra

Juhász Ildikó Kíra

Élettér-elemző

Motto

„Mutasd az otthonod, megmondom, ki vagy!”

Juhász Ildikó Kíra

Bemutatkozás

Önmagunk megismerésének gyors és hatékony módszere többek között az élettér elemzés.

Önmagunkra őszintén, reálisan tekintenünk a legnehezebb. Ezért hasznos dolog tanácsot kérni, támogatást arra, hogy felmérjük, hol is tartunk valójában. Hiszen jól tudjuk már: ahogy bent, úgy kint, ezért a élettér elemzés módszere képes rá, hogy abból, amit otthonunk tükröz (szín, bútorok, tárgyak, formák, stb.), az alapján képet alkosson rólunk, új felismerésekre vezessen, hogy életünk mely területén és milyen változtatások szükségesek ahhoz, hogy “Igazi nőkké” váljunk, elérjük a vágyott nagy “Ő”-t, a boldog párkapcsolatot, kihűlt kapcsolatunk felpezsdítését, a pénzügyi sikert, a felfelé ívelő karriert.

Otthonunk pontosan visszatükrözi belső állapotunkat, azaz felvilágosítást ad erősségeinkről, gyengeségeinkről, lehetőségeinkről, akadályainkról, mely információk segítségével tudatosan változtathatunk életünkön.

Amennyiben könnyíteni szeretnél az életeden, akkor állok rendelkezésedre egy személyes élettér-elemző tanácsadásra.(Az elérhetőségeimet fent találod!)

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.