Szakértőink

Gaál László

Gaál László

MLM-szakértő

Motto

„Az MLM a szabad vállalkozás utolsó védőbástyája!”

Gaál László

Bemutatkozás

1993-ban találkoztam az MLM-el, amikor az állásproblémámat szerettem volna megoldani. Amennyire tiltakoztam az ilyen jellegű munka ellen, annyira vált az életem részévé, és lett a gazdagságom, függetlenségem forrása. Elmondhatom, hogy jó döntés volt, ugyanis már 16 éve ez a főállásom. Kezdetben két nagy amerikai rendszernek dolgoztam. Abban az időben, amíg ott dolgoztam, nem volt nálam magasabb rangú tagjuk Magyarországon. Ennek a két cégnek köszönhetem, hogy bejárhattam a világot – több, mint húszszor voltam Amerikában – megismerkedhettem az MLM-mel és tanulmányozhattam azokat a rendszereket, amelyek jelentős sikereket érnek el a világban. A fenti tapasztalatokat összegyűjtve és egy több éves kutatómunkát követően 2004-ben létrehoztam saját MLM Cégemet, mely olyan ütemben fejlődött, hogy mostanra már saját gyártó céggel rendelkezünk, és irodát nyitottunk Debrecenben, Budapesten, Krakkóban és Wrocławban. Büszke vagyok munkatársaimra, akik 10 különböző nyelven állnak az ügyfelek rendelkezésére. Cégünk mottója: „Egészség és siker”, ezt bizonyítja a 8 különböző magas minőségű díj, amit az elmúlt két évben kaptunk.

Célom megmutatni a világnak, hogy Magyarországról is el lehet indítani és fent lehet tartani egy nemzetközileg sikeres vállalkozást.

Mivel elsősorban gyakorlati szakembernek vallom magam, azon az állásponton vagyok, hogy aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja. Várom azoknak a kezdő mlm-eseknek a kérdéseit, akik bizonytalanok az MLM-mel kapcsolatban, és várom a már gyakorlatot szerző mlm-esek jelentkezését is, akik tudni szeretnék, miért nem megy nekik, hogyan lehetnének sikeresebbek, illetve mindenkinek szívesen adok tanácsot arra, hogy lehet igazán nagy sikereseket elérni az MLM-ben.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.