Szakértőink

Bartos Géza

Bartos Géza

Fitness szakértő, Etka-módszer szakértő

Motto

„Az egészség tanulható!”

Bartos Géza

Bemutatkozás

Bár testnevelőként végeztem és behatóan foglalkoztam edzéselmélettel és gyakorlattal, mégis inkább az önképzés volt az az út, ami leginkább erősítette a szakmai tapasztalataimat.
Éveken keresztül tanulmányoztam a fitnesz/egészség/életmód témában megjelent hazai és külföldi irodalmat, a testkultúra és edzéselvek fejlődését a 19. század végétől napjainkig, a nyugati és keleti testkultúrák különbözőségeit és metszéspontjait.

Foglalkoztam keleti küzdősportokkal és harcművészetekkel, rendkívül gazdag a mögöttes hátterük, de a tapasztalat és a racionális érvek nyugat felé mutatnak; jelenleg is nyugati rendszerű önvédelmet oktatok.

Tanítványaimmal éppúgy használjuk a modern streching vívmányait és az ősi jóga megoldásait, mint ahogy a súlyzós edzés nyújtotta előnyöket.

Hosszú időbe telt, amíg „megtanultam magam”, de meggyőződésem, hogy az általános jó közérzethez vezető út rövid idő alatt megtanulható, és a hétköznapokban alkalmazható.

Fordulj hozzám bátran

- ha úgy gondolod, hogy ügyetlen vagy
- ha úgy gondolod, hogy túl késő elkezdeni
- ha nem tudod, merre indulj az alakformálás és a diéták útvesztőjében
- ha testtudatot szeretnél fejleszteni
- ha önvédelemmel kapcsolatos kérdésed van

Dolgoztam már élsportolóval, idősebbekkel, és volt olyan is, aki tolószékből állt fel...

Kérdezz csak, szívesen segítek!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.