Szakértőink

Dr. Rembeczki László

Dr. Rembeczki László

Motto

„Az érsebészet olyan műtétes szakma, ahol tudni kell azt is, mikor ne operáljunk.”

Dr. Rembeczki László

Bemutatkozás

Általános orvosdoktori képesítésemet 1984-ben szereztem meg Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1989-ben sebészet -, majd 1991-ben érsebészet szakvizsgát tettem az Orvostovábbképző Egyetemen. 1998-ban fejeztem be a Külkereskedelmi Főiskola Nemzetközi Marketing Szakát, így bepillantást nyertem az üzleti élet világába is. 2001 -ben a Dipol Humánpolitikai Intézetben trainer diplomát szereztem, amely komoly segítséget jelent a mai napig is a pácienseimmel való közvetlen kapcsolatépítésben, partneri kommunikációban.

Hosszú évekig dolgoztam a Budai MÁV Kórház érsebészeti osztályán. 1992-től végzek magánorvosi tevékenységet. Jelenleg az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben -, a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat Rendelőintézetében -, és a REMART Magyarország Kft.
érsebészeti magán szakrendelőjében gyógyítok.

Azoknak az érbetegeknek szeretnék segíteni, akiknek lábdagadás, lábfájdalom, visszér, lábszárfekély, érszűkület okoz testi, lelki szenvedést, esztétikai gondokat. Sokan vannak, hiszen az alsóvégtagi érszűkület előfordulása az összlakosságban több mint 5%. A férfiak mintegy 19 %-ának, a nők 45 %-ának pedig visszeres panaszai vannak.
Már a blog-ok közt böngészve is sok információ válik ismertté, de a bajok mindig egyéni jellegűek. Kérdezzen hát bátran! Rövidesen válasz kap érbetegségekkel kapcsolatos kérdéseire.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.