Szakértőink

Adorján Zsuzsa

Adorján Zsuzsa

Kristályszakértő

Motto

„A tudás mindenhol ott van! Kérdés csak az, hogy észrevesszük-e?”

Adorján Zsuzsa

Bemutatkozás

Szívesen válaszolok minden kérdésedre a kövekről, kristályokról, ásványokról.
Mivel a kövek maga a spiritualitás, az élet, ilyen irányú kérdéseidre is szívesen válaszolok, úgy ahogy én megtapasztaltam. Felhívnám a figyelmedet még arra, ha olvasod válaszomat, cikkeimet figyelj a test érzéseidre . Érzéseid milyensége mutatja meg, hogy amit olvasol, az hiteles.

A kövekkel való találkozásom, életem legmélyebb pontján történt. Rákos voltam, és meg akartam halni, amikor kaptam ajándékba egy tenyérnyi ametisztet. Már 1 óra múlva csökkentette a fájdalmat(a daganat már kitapintható volt, és fájt, és fel akartam magam akasztani a depressziótól). Egy hét múlva elmúlt az öngyilkossági hajlam. Szépen átalakította a gondolkodásom, egy hónap múlva eltűnt a daganat, és én nagyon is élni akartam. Az ametiszt éjjel-nappal velem, rajtam volt. Később egymás után szereztem be a köveket, és a szakirodalmat. Majd kiálltam a világ elé velük. Üzletet nyitottam. Mondván: ha nekem segítettek mindenkinek segítenek!

Megváltoztatták az életem!

Életem minden pillanata, az Isten kereséséről szólt. A kövekkel való találkozás után a megértések sűrűbbé váltak. Fénycsaládommal (angyalaimmal) intenzívebb lett a kapcsolat kommunikációban és érzékelésben.

Már nem tanulni akartam, hanem tudni Istenhez való vágyakozásom nagyon felerősítette a tudásvágyat. Tudatom kitágították, Istenhez vezető kérdések merültek fel bennem, és segítségükkel a válaszok, a megértések is bekövetkeztek.

Megtanítottak az önszeretetre, önbecsülésre, és ebben a szeretetben önmagamban megtaláltam az Istent.
Tapasztalatom a kövekkel, hogy gyöngéd szeretetükkel vezetik az embert, tiszteletben tartva a szabad akaratot, de semmit nem végeznek el helyettem!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.