Szakértőink

Magda Attila

Magda Attila

Motto

„Az MLM sikered kulcsa Te vagy. Fejlődj folyamatosan, és szembe jön majd a siker!”

Magda Attila

Bemutatkozás

Ha hálózatépítő/értékesítő vagy, akkor a legjobb helyen jársz. Értékesítőknek és hálózatépítőknek segítek abban, hogy sikeresek legyenek az üzleti életben. Szinte mindenkinek, aki értékesíteni kezd, vagy belép egy MLM hálózatba, szüksége van arra, hogy megtanulja az üzletépítés alapjait. Ki kell alakítania magában egy vállalkozói szemléletet, meg kell tanulnia tervezni, értékesíteni. Az értékesítés és az MLM egy szakma, amit el kell sajátítani. Egyébként értékesítési szakértő is vagyok, értékesítési-, tárgyalástechnika- és hideghívás tréningekkel is foglalkozom. Mindenkinek tudok segíteni, aki jobb hálózatépítő és/vagy értékesítővé szeretne válni, és szeretné növelni a bevételeit.

2008-ban felkért egy MLM cég, hogy tanítsam meg értékesíteni a munkatársait. Sokat dolgoztunk együtt. Ötvöztük a hatékony MLM módszereket a korszerű értékesítési, üzleti és vezetői ismeretekkel. Akik végrehajtották a közösen kialakított és programjainkat, azok sikeresek lettek. A módszereim tehát a gyakorlati életben is bizonyítottak. 2011-ben elkezdtem egy nagyszerű hálózatot építeni, amiről részleteket a weboldalamon ismertetek.
Legfőképpen abban segítek, hogy megértsd az üzleti folyamatok pszichológiáját, és megtanuld kezelni az ügyfeleket. Hasznos anyagokat találsz többek között a honlapomon megtalálható díjmentes MLM Suli-ban, ami egy 18 leckéből álló távoktatás e-mailen. Elérhető vagyok itt, a Nők Lapja Café oldalán is, ahol blogejegyzésekkel és szakértői válaszokkal segítem a hálózatépítőket.

Várlak szeretettel itt a blogban, és várom a kérdéseidet!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.