Szakértőink

Csoma Péter

Csoma Péter

Felnőttrajz-elemző

Motto

„Nincs megadva”

Csoma Péter

Bemutatkozás

Minden bánatunk, örömünk, tapasztalatunk, gondolkodásunk benne van a legtöbb dologban, amelyet kezeinkkel létrehozunk. Így van ez a rajzainkkal is. A vonalvezetés, a szimbólumok kidolgozása mutatja, hogy milyen a személyiségünk, fizikai-lelki-szellemi állapotunk. A Taraczközi-féle rajzteszt hat szimbólum (nap, ház, kerítés, fa, út, kígyó) megrajzolása alapján ad tájékoztatást a rajzot készítő személyiségéről, esetleges betegségeiről, illetve a betegségekre vonatkozó hajlamáról.

Munkámban mindig arra törekszem, hogy a rajzkészítés során jelen legyek. Számtalan egyéb dolog megfigyelésére nyílik így lehetőség, amely pontosítja a rajzról készült elemzést. Ennek hiányában a szimbólumokról csak általánosságban, a tendenciák leírásával lehet ismertetést adni. A rajzelemzés kortól és nemtől függetlenül működik.

Jómagam gazdasági végzettségekkel is rendelkező gépészmérnök vagyok. Végzett természetgyógyászként diagnosztikai céllal használom a Taraczközi-féle rajztesztet, amelyet a kezelések során további lépések követnek.

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.