Szakértőink

Hajdú Zsuzsa

Hajdú Zsuzsa

Motto

„Az élet tisztelete azt jelenti, hogy a születés és a halál végpontjai között úgy bánunk egymással, hogy érdemes legyen a földön élni...”

Hajdú Zsuzsa

Bemutatkozás

Elsősorban anya (9 és 19 éves lánykákkal) és társ vagyok, miközben igyekszem a saját vágyaimat is megvalósítani.

Dr. Kapuváry András tanítványa vagyok, mesterem - kollégám - barátom óvó és egyben tanító kezei közt tapasztalhattam az emberséget, az alázatot, a hivatástudatot, felelősséget...

Sok minden érdekel, sokat-sokfélét tanultam-tanulok az emberről, életről, halálról. Mindig is az motivált, hogy megtanuljam magam úgy kezelni- tudjak úgy élni, hogy a testem és lelkem Öngyógyító folyamatai azonnal tudják felismerni-majd korrigálni a fellépő problémákat. Vallom, és tapasztalom hogy amikor én jól vagyok, akkor az a környezetemre is kihat, pozitívan. Ezt szeretném a hozzám fordulókkal megosztani, több mosolyt csalni az arcokra, szebbé felszabadultabbá tenni a hétköznapokat.

1994 óta folytatok tanulmányokat különböző területekről:

1994-1998 okl. kineziológus (dr. Varjú Márta vezetésével),

1999-2002 Globál -Integráció (Bankné Vella Aranka glob.in mestertől)

1997-2000 Mens Sana orvos-természetgyógyász stúdióvezető (Dr. Kapuváry Andrással),

2000-2002 asszisztens (Dr.Salajev Vitalij íriszdiagnoszta mellett)

2008 óta hospice önkéntes vagyok- jelenleg is

Végstádiumban lévő daganatos betegek mellett vagyok segítő, az itt töltött idők olyan kincsek számomra, amelyek meghatározóak az életemben. Folyamatos változásokat generál, megérlel, elcsendesít, jobb emberré tesz,szó szerint teletölt élettel!

2008 óta írok a Nők Lapja Cafe oldalain, szívesen válaszolok legjobb tudásom szerint a kérdésekre, írogatok blogbejegyzéseket mindenféle témában.

2010. áprilisában Ayurveda masszőri képesítést szereztem. (Dr. Arun Gupta vezetésével)

2011-ben bekerültem a Who is Who kiadó hasábjaira, ami hatalmas megtiszteltetés számomra!
Gyászfeldolgozó-csoportvezetőnek képződtem Singer Magdolna gyengéd tanítása által, a Napfogyatkozás Egyesületben tevékenykedem.
A jövőben dúlaként is szeretnék jelen lenni.

Holisztikus szemlélettel közelítek minden hozzám forduló emberhez. Segítő kezet, és teret nyújtok ahhoz, hogy Önmagad légy, amikor különféle akadályokba ütközöl életed során.

Amikor egy kis megértésre, odafigyelésre vágysz, írj-hívj bátran, támogatlak utadon!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.