Szakértőink

Molnár Eszter

Molnár Eszter

Lakberendező, Lakberendezés oktató

Kérdezni szeretnék

Motto

„Azért születtünk, hogy megvalósítsuk álmainkat!”

Molnár Eszter

Bemutatkozás

Mindennapjaink hangulatát jelentősen befolyásolja otthonunk, környezetünk minősége. Jó dolog (és küzdelmes kihívás) a megrendelő számára olyat alkotni, amelyben később szívesen élnek és dolgoznak.

Lakberendező szakképesítésem mellett, a BA (üzleti főiskolai) és kulturális antropológus diplomámat egyaránt hasznosítani tudom a lakberendezésben, amikor emberekkel dolgozom, stílusokat hangolok össze, vagy számok között mozgok. 8 évet dolgoztam az üzleti szférában, ennek köszönhetően munkám során az üzleti látásmód és kreatív gondolkodás szerencsésen párosul.

A lakberendezésben szeretem a terek, hangulatok, arányok megtalálását. Fontosnak tartom, hogy igényes és harmónikus otthont tudjunk létrehozni magunk körül.
Öt éve tanfolyamokat tartok ( www.lakberendezotanfolyam.hu ), amely remek lehetőséget nyújt, hogy kreatív ötletekkel, inspirációkkal, hasznos lakberendezési tanácsokkal ismerkedjenek meg az érdeklődök.

Vallom, hogy a lakberendezés alapjait mindenkinek érdemes elsajátítani, hogy igényes és harmónikus otthont tudjunk létrehozni magunk körül. Sajnos a lakberendezés az iskolai alapképzésből kimaradt, pedig gyakran kerülünk olyan helyzetbe, hogy felújítunk, átalakítunk egy lakást és nem ismerjük az anyagokat, színeket, világítási lehetőségeket és kivitelezési ismereteink sincsenek. Ebből késöbb sok probláma adódik, egy-egy hibát kijavítani pedig sok pénzbe kerül. Ezért legfontosabb feladatomnak a lakberendezés alapelveinek oktatását tartom. Hat éve ezt oktatom hobbi lakberendező tanfolyamok keretében - www.lakberendezotanfolyam.hu -, amely remek lehetőséget nyújt, hogy kreatív ötletekkel, inspirációkkal, hasznos lakberendezési tanácsokkal ismerkedjenek meg az érdeklődök.


Keressen bátran!

A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.