Szakértőink

Vankó Magdolna

Vankó Magdolna

Baba fitness

Kérdezni szeretnék

Motto

„A csoda a gyermekben van!”

Vankó Magdolna

Bemutatkozás

Amikor megszülettek a gyermekeim, őszinte elismeréssel néztem, hogy kisbabaként képesek egész nap csak mozogni. Folyton járt kezük-lábuk, s ahogy elindultak nem volt megállás, csak futottak, szaladtak egész nap. Bulgáriában éltünk akkor, ahol hatalmas parkok adtak lehetőséget arra, hogy kedvükre ugrálhassanak, ezzel megteremtve nekem is a minden napos sajátos edzést.

Évekkel ezelőtt, amikor a Jane Fonda által kitalált aerobic órák meghonosodtak, szerettem bele az edzőtermek világába, oly annyira, hogy a hobbym a hivatásommá is vált, mert kitanultam a személyi edző szakmát, a már meglévő üzem mérnöki és újságírói diplomám mellé.

Anyukaként nemcsak a saját, hanem más kisgyermekeivel is szívesen foglalkozom, és néhány kedves, kisgyermekes edzőtársammal, szívesen megosztjuk tapasztalatainkat olyan szülőkkel, akiknek fontos, hogy szép mozgású, egészséges, jó kedvű gyermeke legyen.

Baba fitness órákat Székesfehérváron a Panatu fitnessben tartok.
Cím: Székesfehérvár Pozsonyi u. 99/c.
Időpont: Hétfőn: 10.00-11.00-ig, csütörtökön 10.30.-11.30-ig


A szakértő több kategóriában is ad tanácsokat! Ha neki szeretnél kérdést feltenni, válaszd ki, hogy mely kategóriában indítod a kérdésed.