kérdezte: Anonim Jó válaszadó 5 hete

Hová költözzek? Saját családi házamból szinte kinéz az új pasi?


Év végére teljesen eldurvult a válásunk. Új pasija lett, majd hétről hétre egyre jobban kinéznek a családi házunkból! Merre lépjek?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • dr. jur. Pásztor Klára

  1 dr. jur. Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 4 hete  Szomorú gyakorlat, hogy férfiak és nők kerülnek év végén, vagy ünnepek előtt az utcára, vagy annak közeli helyzetébe.


  Válás lakhatási kérdéseinek nem jó kezelése, szakemberek hiánya sokaknak valós tragédia lesz a végén.  Kollégáinkkal azért dolgozunk, biztosítunk válás ügyelet időpontokat, hogy a baj ne váljon tragikussá!


  Szakmai megközelítésben, gyors első tanácsadás, majd tudatos rákészülés kell!  Tipikus válóperes helyzet a fenti, ahol a több szakma együtt tud jó eredményt elérni a helyzetből!

  Nem mellékes a családi ház mérete, vagy a jó válóperes kommunikáció gyors rákészülése.  Általában a családi házak kis, vagy nagy költséggel , de önálló használatra alkalmas lakrészekre, jobb esetben lakásokra bonthatóak!

  Ennek a szakértői pontos információi árak és költségek, a válás kommunikáció képzése szakembereinkkel, majd földmérés a minimum szakmai kooperáció kerete!


  Bármelyik hiánya akadálya a válás higgadt megoldásának a családi ház tekintetében! Egy megnyugtató helyzet a korrekt, műszakilag is megalapozott használati megosztás természetben.


  Csak szakembereinkkel közösen alakítsa ki lépései sorrendjét!
  Szívesen látjuk irodánkban kérdéseivel, több szakterületi feladat megoldásánál is! (Lakott és lakatlan ingatlan értékviszonyai, különvagyon értékelései stb.)  Egyéni konzultáció, szakterületi monitor beszélgetés bejelentkezés: 06-302-164-102 (Munkaidőben 10h-18h)  Dr. Pásztor Klára

  Jogász / dipl.betegjogi képviselő/ dipl.pszichopedagógus


  Válás - Vagyonok - Pénz - Ingatlanok, Építkezés  Közönségszerviz olvasói szakértő válasz a családi ügyek tájékozódáshoz


  https://meghatalmazas.cafeblog.hu
Új válasz