kérdezte: katarzis4 5 éve

Tudsz egy szép valentin napi sms-t?

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 mokaboo Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  ezek is jók:

  Messze távol tőled, szomorú az élet, de szívem azt dobogja, hogy szeretlek téged!

  Este ha lefekszel, nyisd ki az ablakot és keresd meg az égen a legszebb csillagot! Ha megtalálod, gondolj rám, mert akire gondolsz ő is gondol rád!

  Neked egy jó éjt puszis üzeneted érkezett. Kérjük, hogy a cupp után hunyd le a szemed és álmodj az üzenet küdőjével. CUPP!!

  Szerelmes a Nap a Holdba, a Hold meg a csillagokba, a csillagok a kék egekbe, én pedig a Te szép szemedbe.

  Veled ünnep minden együtt töltött nap, veled ünnep ébredni, téged ünnep várni, veled ünnep álmodni, csak veled ünnep az élet!

  Nagyon fáj, hogy nem lehetek veled, magányos kőszikla a hegy oldalán, boldogabb napokat ünnepel talán. Hiányzik kezemből meleg kis kezed, nagyon fáj, hogy nem lehetek veled.

  Az első gondolatom rólad szól, mikor reggel felébredek. Majd a második, a harmadik is, s az összes. Végül este úgy kerülök ágyba, hogy egész nap téged szerettelek.

  Millió puszit küldök én ám neked, szeretlek nagyon és boldog vagyok veled. S ha néha egyszer-egyszer rosszaságot teszek, akkor is mindig a te tündéred leszek.

  Te azért születtél, hogy szeressenek, én azért, hogy téged szeresselek. S csak annyit ér az életem, amennyi boldogságot adsz nekem.

 • 3 lomino4 mondta 5 éve

  !

  Ezek is nagyon szépek:

  Azt a percet feledni nem tudom, mikor édes csókod égett ajkamon... karomba zártalak, arcom tűzben égett, éreztem, hogy szeretsz, s én szeretlek téged.

  Csak egy percig szeress, míg elmondom, imádlak. Csak egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak. Szeress egy napig, míg csókolni tudlak. Szeress egy életen át, és én is mindig szeretni foglak.

  Mosolygó kis arcod látni akarom, megfogni kis kezed, s téged ölelni nagyon. Testemben érezni szíved lüktetését, üde kicsi lelked vidám nevetését.

  Micimackó szereti a mézet, mert édes. S ha én lennék Micimackó jobban szeretnélek téged mint a mézet.

  Hiányzik a hangod, hiányzik a lényed, hiányzik egész tested, hiányzik tényleg! Bárcsak itt lennél s nem szenvednék már bárcsak azt mondanád itt várok rád.

  Minden kincsem neked adnám, ha volna, de egyetlen kincsem Te vagy, és téged soha senkinek nem adnálak oda!

  Mi az? Felforrósodik a levegő, kikapcsol az agy, dobogni kezd a szívem, eláll a lélegzet és akivel ez történik, sms-t küld néked.

 • 2 smallerke Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  Veled az éj gyorsan múlna el, de nélküled minden perc örökkévalóság!

  Várom már a szavaidat, szemeid mámorító színét, várom már az illatodat, s akarom csókjaidnak ízét!!

  Vannak olyan zugok az emberek szívében, amelyek még nem élnek. Azért költözik beléjük a szenvedés, hogy életre keljenek.

  Vannak dacos ajkak mik soha nem beszélnek, de reggel a könnyes párnák mindent elmesélnek!

  Valakit szeretni, annyit jelent: mint egyedül gyönyörködni olyan csodában,amely mindenki más számára láthatatlan!

  Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok.

  Valahol messzi távol, valaki szíve érted lángol! A nevedet egy szív hűséggel őrzi, ha te is szereted válaszolj Neki!

  Vajon tudod-e, mi ez a láz, ami bennem ég? Vajon tudod-e, mit teszel, ha hozzámérsz? Égek a vágytól, hogy veled legyek!

  Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör egy érzés: SZERETLEK TÉGED!

  Ülök a télben, tested melegét, ajkad ízét érzem az éjben, hangod dallamát hallgatom a szélben.

  Üzenet jött a széllel, egy szerelemről ami nagy titok.Átölelt s fülembe súgta, csak a Tied vagyok, csak a Tied vagyok.

  Úgy vágyom rád, mint hervadó rózsa az éltető esőre, úgy akarlak, mint éhező bárány a friss fűre, s úgy szeretlek mint ahogy emberileg csak lehet!

  Tűzforró, lüktet, Téged vár. Szeretne magában érezni ahogy simogatod belülről, szeretne magába szorítani és veled elélvezni!

  Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet.

  Több vagy nekem,mint gondolod, Bár ezt érzed s tudod Lángoló szívem mely érted dobog, Szeret téged s örökké szeretni fog!

 • 1 ezigen3 Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  Tudok többet is:
  Szeretlek téged nagyon, kimondani azt nem tudom, hogy elmondjam, amit érzek kevés arra az egész élet!!!!

  Szerelmem, miért nem vagy itt velem? Életem így kész gyötrelem! Jöjj hát, s szeress, csókolj! Szerelmes szavakkal bókolj! Imádj mindig s ne csak a mai nap, mikor minden szerelmes virágot kap!

  Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy te vagy az egyetlen!

  Szebb, vagy mint a fénylő napsugár, nem csak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám.

  Összedőlhet fent a magas ég, leomolhat minden, ami ép. Egy a fontos, hogy te szeress, minden más csak semmiség.

  Olyan hülye, vagy! Miért csináltad, ezt velem? Mégis, hogyan gondoltad? Hogyan csináltad, hogy beléd szerettem? NAGYON Szeretlek ÉS HIÁNYZOL! CSÓK!

  Nyugszik a hajnal, pihen a táj, nem tudok aludni, mert valami fáj. Téged kereslek, utánad vágyom, mert nem hiányzott így még senki ezen a világon!

  Nézz a szemembe, a szívembe látsz. Ölelj magadhoz, hogy ne múljon a varázs. Fogd meg a kezem, ne engedj el soha, te vagy az életemben a legnagyobb csoda.

  Nevet a szél, süvít és zokog, szeretni mást én sohasem fogok, míg égen csillag ragyog én addig tied vagyok!

  Nem vagyok veled, de megkérem a Napot arcom melegével simogassa arcod, a szelet, lágyan cirógasson ujjaim helyett.

  Nem tudlak feledni, bármerre is járok, szememben úgy jársz, mint egy hűséges álom. Most távol vagy mégsem feledlek, bevallom őszintén: Szeretlek!

  Nem ott él a szív, ahol van, hanem ott, ahol szeret. Bár az enyém most távol van, mégis tudom, jó helyen van ott Nálad!

  Nélküled rossz lenne az élet, nélküled szívemben nem gyúlnak a fények. Egyet szeretnék, csak egy szó, amire kérlek. Szeress, amíg szerethetsz, mert én imádlak téged!

  Nehéz a szívem, mert nem vagy velem, de erőt ad az, hogy TE vagy nekem. Szeress, hiszen erre vágyom, nekem nem kell rajtad kívül ezen a világon.

  Néha úgy tűnik egy perc az élet, s, ha rád gondolok egy új percet élek! Egy gyöngéd ölelés, mely elfelejtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset.

  Néha rám gondolsz és tudod, hogy messze vagyok. Csak bízzál bennem, mert én is rád gondolok. Utam bármerre is vezet, az én szívem mindig csak téged szeret.

  Ez az SMS jókedvet és boldogságot közvetít. Már az olvasás pillanatában rád tör egy kellemes érzés. Ez így legyen mindig.

  Emlék a múltból elfakult árnyék, titkok tudója az vagyok. Míg élek szeretlek, el nem feledlek. Kívánok boldog Valentin napot!

  Egy tanács: vigyázz magadra! Egy kérés: ne változz meg! Egy kívánság: ne felejts el! Egy, hazugság: nem szeretlek! És egy igazság: borzasztóan hiányzol!

  Egy szív, mely érted dobog, egy szív, mely sír és zokog, egy szív, mely érted ver, valaki szeret, tudnod kell!

Új válasz