kérdezte: Nikolocska 3 hónapja

Nem egyezünk !

szép napot kivánok !!
Röviden felvázolom az én esetemet ,amire nagyon szeretnék választ kapni .férjem novemberbe baadta a válást ,még nem kaptam papirt a tárgyalás kitüzéséröl .én elmennék már de mivel van 2 gyerekünk igy nekem nincs hová mennem .15 éve anyosomnál élek övé a ház .nem vett a férjem nagyon semmit a házba ,annyi hogy 1 kocsink van a többi mind az anyosomé .oktoberbe örökölt egy nagyobb összeget igy novemberbe tavaly be is adta a válást hogy nehogy örököljek 1 forintot se .neki tudni kell hogy ügyvédet fogadott .nekem nibcs pénzem ügyvédre .még együtt lakunk mert nincs hová mennem mennünk .megszeretném kérdezni milyen esélyeim vannak ???nincs ügyvédem az anyosomé a ház !annyi még hogy a férjem az anyosomnak odaakarja adni az örökölt pénzét hogy anyosom vegyen magának házat ,a férjemmé meg marad ez amiben élünk ,magyarul szinte kivásárolta a házat .és válást után majd a nevére akarja hogy kerüljön .mi esélyeim vannak ???választ elöre megköszönöm .

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Pásztor Klára

  1 Pásztor Klára Jó válaszadó mondta 2 hónapja  Kedves Kérdező!


  A válás megfontoltságot kíván meg Öntől is. Bíróságon elsőként tájékozódjon, valóban indult -e házasság felbontása iránt kérelem!

  Elkeseredettség olvasható ki leveléből!


  Két kiskorú gyermek érdeke sok mindent eredményez, akár előnyöket Önnek is.


  Esély helyett, a miben tudok velük - külső szakemberek előtti - válás kommunikációban részben megállapodni a feltehető helyes kérdés!


  Nagyon sok részletben kell megismerni egy szakembernek az Ön helyzetét, álláspontját egy elfogadhatóan jó megoldás átgondolásához!


  Szívesen látjuk Önt, ha bejelentkezik a 06-302-164-102 ügyfélszámon! (Munkaidőben 10h-18h)


  Pásztor Klára

  Válás, elköltözés esetek, problémás élethelyzetek

  Válóper és vagyonmegosztás esetek


  https://valasmenete.wordpress.com


  Nőknek apró lehetőség ajánlat! https://www.csakapro.hu
Új válasz