kérdezte: Anonim 3 éve

Lehetőségeim

Tisztelt Tanácsadó!

2013 ban egyik ismerősömmel belefogtunk egy vállalkozásba ő adta a gazdasági tudást én meg a tapasztalati részét láttam át a kitűzött célunknak.Abban az évben vásároltunk cégesen egy ingatlant és kezes voltam a banknál ugye mivel ügyvezető voltam /vagyok. Viszont a kolléga feleségét,- akivel elvált, újra elvette azóta megbeszélnek mindent és döntéseket is ők hozzák engem kihagynak a dolgokból utólag felvilágosítanak kb 20 percben h mi történt mi fog történni és hideg zuhany hatású néhány hír.
Mivel kezdetben anyagi nehézségeink voltak igy a családom segített hitelt vettek fel. Most különböző problémák miatt legfőképp mert még nem bírtunk megnyitni anyagi problémák vannak és családom is veszélybe került a rendszeres csúszás nem fizetés miatt.
Felajánlottam elmennék dolgozni, hogy legyen a családi problémákra fedezet. Erre csak azt a választ kaptam h a hitelező bank nem engedi h ne legyek benne a cégbe. Mivel 8 órába ide vagyok bejelentve és ügyvezető is vagyok nem lehet megoldani hogy az ügyvezetői posztom megmaradjon de 8 órában máshol dolgozzak? Mert ami munkám van jelen helyzetben esténként egy 8 órás műszak után meg tudom oldani, vagy akár hétvégén hisz csak irodai feladataim vannak.

Maga a tudat hogy így félre vagyok tolva még annyira nem is,- bár örülnék ha ebben is kapnék tanácsot, de szeretném ha ez miatt a családomnak nem lenne problémájuk és tudnám a rendszeres kiadásokat fedezni.

Kérném ha tud Segítsen tanácsoljon milyen lehetőségem van ebben a helyzetben ?

0 ember szerint jó kérdés

  • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.