kérdezte: lily 8 hónapja

Új évben megtalál a szerelem és a siker?

Kedves Szakértők!
Az új évet nagy valószínűséggel egy új országban fogom kezdeni. Reményekkel telve vágok neki az újabb kihívásnak. Mindig szerettem új országokat és kultúrákat megismerni, és nagyon remélem , hogy ez a lehetőség akár hosszútávú is lehet. Tudom, hogy sok minden rajtam múlik, de szükségem lesz szerencsére is. Ez iránt érdeklődnék, hogy mellém szegődik a szerencse és sikerül kialakítanom az új életemet külföldön? Lehet, hogy megtalálom a partnerem is ebben az új országban?
Válaszukat előre is köszönöm, és kívánok áldott békés ünnepi készülődést!
Ildikó
szül: Nagyatád 1978.08.07 09:00

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Adorján Zsuzsa

  1 Adorján Zsuzsa Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves lily!
  Ha félre teszi a reményt és biztosan tudja hogy minden amit elérni akar az életében ott várja, akkor az úgy lesz! NE FÉLJEN! A szerencse is csak azok mellé szedődik akik biztosak a sikerben. Tegye ön is ezt!
  Azért, hogy ez még biztosabb legyen, szólítsa meg az ország védőszellemét/nem kell a nevét tudnia/, biztosítsa róla, hogy a népe boldogulását segíteni akarja és ezért megkíván tenni mindent és kérje a segítségét ,hogy ez sikerüljön önnek. Ezért minden támogatást megfog kapni az égiektől, Kérdezze őket, sokszor, hogy mi az amit tudom kell?
  Ha így él ott "idegenben", nem lesz honvágya sem és minden flottul megy!
  Kívánok önnek örömteli megtapasztalásokat.
  öleléssel: Zsuzsa


Új válasz