kérdezte: Anonim 1 éve

Mit jelent az álmom?

Kedves Zsuzsa ill. Alexandra Lylia!
Nagyon különös álmaim vannak mostanában. A legfrissebb igazán elgondolkodtatott. Azt álmodtam, hogy amikor egy lakás konyhájába akartam belépni, az ajtó kinyitása után szembe lépett velem egy régi ismerősöm, akivel a kapcsolatunk bonyolult, ugyanis megpróbált megerőszakolni egy alkalommal, néhány hónappal ezelőtt. Ez az ismerős pisztolyt fogott rám, annyit mondott, hogy ''Neked meg kell halnod!'' és mellkason lőtt. Ezután minden homályos lett, de éreztem a fájdalmat, tudtam, hogy a halál vár rám és vártam is, de ugyan nem haltam meg. Csak magamba roskadva vártam a sorsom. Aztán hirtelen egy tükörrel szembe kerültem, a lőtt sebem vizsgáltam, de nem is volt már seb. A golyó a bőröm alatt volt, a szegycsontomba ékelődve, éreztem. A kérdésem: mi a jelentése az álomnak? Miért pont az a férfi lőtt meg? Miért nem haltam meg? Miért ''gyógyult be'' egyből a seb?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Adorján Zsuzsa

  1 Adorján Zsuzsa Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Anonim!
  Az aki a sorsát várja és a sorsát nem maga csinálja, az meg fog halni. Ez az álom azt jelenti, hogy vegye a kezébe az életét, vagyis vegye elő az önbizalmát, álmodjon nagyot és gondolatban már úgy élje, mintha valóság lenne.
  Ne hagyja, hogy az egója erőszakoskodjon önnel, zárja ki az életéből.
  A seb azért gyógyult be, mert ez figyelmeztetés volt. El jött az ideje az új életnek, de azt csak ön és senki más teheti meg.
  öleléssel: Zsuzsa


Új válasz