kérdezte: Anonim Jó kérdező 10 hónapja

Mikor alszunk már végre?

Kedves Lylia!
Gyermekem Ádám 2011.febr.4en szuletett hajnali 5: 15kor .
Sokszor előfordul, hogy a mai napig is felebred ejjel. Legtobbszor ez 2- 3 ora kozott tortenik. Szeptemberben kezdte az elso osztalyt es ez az -ejjeli muszak- kimerito szamara es szamomra is. Mi tevo legyek? Tanacstalan vagyok.
Az utobbi idoben sokat mesel olyan dolgokrol, amik nem most tortentek ( pl. Egyszerre szulettumk o es en, hogyan haltunk meg, ki talalt rank. Azutan o ujra szuletett, en az anyukam hasaban. Majd elmondta hogyan halt meg es aztan kerult az en pocimba...) meg.
Valaszat elore is megkoszonom!
Tisztelettel!

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Adorján Zsuzsa

  1 Adorján Zsuzsa Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves anonim!
  Igaz nem Lylia vagyok de talán segíthetek!
  Ez az időpont minden embernél jelentkezik. Nálam is. Hívja az álom angyalok segítségét, és meséljen a gyereknek, mint este, elalvás előtt, vagyis nyugtassa meg.
  Ha ő mesél hallgassa meg hiszen ő még emlékezik ki volt előző életében, és arra is ,hogy önnel milyen a kapcsolata életeken keresztül a szeretetben. Akár naplót is vezethet róla. NE RÉMÜLJÖN MEG! Inkább kérdezze, kérje, hogy meséljen erről, mert sokat megtudhat az igazi életről, hogy az élet örök, hogy mindig voltunk és mindig is leszünk, és mi mindent teszünk.
  Jó kalandozást. :)
  öleléssel: Zsuzsa


Új válasz