kérdezte: VM90 4 hete

Mi a valódi sorsom?

Gyermekkorom óta látok, érzékelek más világi lényeket, entitásokat, angyalokat, szellemeket. Mindez 5 éves koromban kezdődött, közel 20 évig segítettem át lelkeket. Nagyjából olyan volt az életem, mint a Szellemekkel suttogó c. sorozat. Persze, ezt szinte senki nem ismerte el, titkolnom kellett... az életem egészen más utat vett aztán, kijártam egy Egyetemet, végeztem szakmát, külföldre kerültem 23 évesen és egyedül álltam meg a lábamon. Majd megismertem jelenlegi páromat, aki miatt visszaköltöztem, dolgoztam vendéglátástól elkezdve irodai munkán át szinte már mindenhol. A sors úgy hozta, hogy 2018-ban egy gyerekkori “álom” munkám teljesül, légiutas-kísérő lettem. Szárnyaltam, imádtam, nem éreztem munkának, sokkal inkább egy jól fizető hobbynak. Az “álom” azonban 2020 márciusában a vírus miatt megszakadt, lejárt a szerződésem, így (rajtam kívül még 1000 embertől) megszabadultak tőlem. Számomra ez borzasztó trauma, tragédia volt, mai napig nehezen élem meg. Majd újból elkezdtem nyitni a más világ felé, az Angyalok felé. Elkezdtem hivatásszerűen végezni a tehetségem.
2021 januárjától kivettem egy üzletet is. Viszont mióta ezt kivettem minden vendégem online, az üzletet pedig jelenleg nem éri meg fenn tartanom, viszont a múlt évben nagyon sok konfliktust okozott, hogy itthon fogadtam vendégeimet, és számomra is kényelmetlenné vált egy idő után.
Rettentően bánt lelkileg az is, hogy a korábbi életem, életszínvonalam jóval magasabb minőségű volt, anyagi biztonságban éreztem magam, jelenleg semmi ilyen nincs meg, amitől rengeteg stressz és bizonytalanság van bennem. Néha megkérdőjelezem, tényleg ez lenne az utam?? És mikor tudok újra fel lélegezni anyagilag? Mikor lesz az, hogy nem hónapról hónapra élek??
Mióta a légiutas munkám megszűnt, úgy éreztem vége a világnak.. mégis sokadjára újra fel álltam, de jelenleg mindent bizonytalannak érzek. Valóban ez lenne a sorsom? Miért “kell” minden munkában küzdenem? Próbáltam már az anyagi biztonság miatt rengeteg helyre jelentkezni, hiába a diploma, a két nyelv tudás, mindenhonnan elutasítanak.... Ha valóban földi segítőnek születtem, miért ilyen megy ilyen nehezen? Ez lenne a karmám? Mit tehetek, hogy végre felszabadítsam magam és könnyedén történjen minden?
Születési dátumom: 90.05.06.
Előre is hálásan köszönöm a válaszokat!

0 ember szerint jó kérdés

Új válasz