kérdezte: Anonim 9 hónapja

Hogyan tudnám a szellemeket elküldeni a lakásból?

Tisztelt Szakértők!

Kisfiam 6 hetes minden nap bizonyos pontokat néz a lakásban. Reggel mikor világos van már keresi őket mosolyog és gügyög nekik.A legtöbb esetben jókedvűen teszi ezt viszont a napunkban mindig van másfél két óra sírás amikor vígasztalhatatlanul zokog, ilyenkor hiába teszek bármit nem tudom megnyugtatni. Sírás közben ugyan ezeket a pontokat nézi de itt már látom hogy mintha félne tőlük. Többször van hogy játszunk és hirtelen hatalmas zokogásban tör ki mint amikor valaki hirtelen kap egy fájdalmas ütést és elkezd sírni ilyenkor felveszem és könnyen meg tudom nyugtatni.
Ami még aggaszt hogy kora ellenére nagyon keveset lehet foglalkozni vele mert vagy eszik vagy alszik vagy sír.A sirásnak oka nem lehet mert nem éhes nem szomjas nem fázik nincs melege és a hasa sem fáj. A kérdésem az lenne hogy lehetséges hogy lakásban lévő szellemek bántják és emellett szórakoztatják is mert olyan érzésem van mintha bizonyos szellemek valamikor kedvesek valamikor pedig gonoszak vele hogy tudnám ezektől a szellemektől megvédeni illetve elküldeni őket?

Köszönöm válaszukat előre is!

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Adorján Zsuzsa

  1 Adorján Zsuzsa Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Anonim!
  A kicsi azért sír, mert az angyalok egyedül hagyják. Ezért tehát kérje meg hangosan a kicsi "játszótársait", hogy nyugtassák meg a kicsit, hogy vissza térnek,újra eljönnek, várjon rájuk türelemmel. Kérheti az angyaloktól azt is, hogy hagyjanak maguk helyett addig is "játékot".
  A kicsi gyermek még kapcsolatban van azokkal a "lényekkel" akik "otthon", a mennyországban állandóan vele voltak, ezért sír keservesen, ha eltávoznak, ilyenkor csak ha vissza térnek, nyugszik meg.
  Kérje meg az angyalokat, hogy ön mint az édesanya is vissza vehesse angyalságát , hogy a kicsi ne érezze olyan árván magát, segítsenek ebben önnek.
  öleléssel: Zsuzsa


Új válasz