kérdezte: Brigi803 2 éve

Véget ér az életemben ez a rossz periódus?

Kedves Szakértő!
Mikor ér véget ez a rossz periódus az életemben? Soha nem volt még ilyen rossz évem, soha nem voltam ennyire elkeseredve. Alapjában véve optimista ember vagyok, aki mindenben igyekszik a jót látni, keresni. De most mégis úgy érzem, hogy teljesen el vagyok veszve, nem találom a kiutat. Teljesen egyedül érzem magam a világban. Nem találok magam mellé társat. Volt egy 8 éves párkapcsolatom, annak már 6 éve vége. Azóta nem volt hosszútávú kapcsolatom. Mikor jön végre az életembe a szerelem?
1980.03.26. 04.30 Budapest
Köszönettel :Brigi

0 ember szerint jó kérdés

11 Válasz

 • 11 Brigi803 mondta 2 éve

  !

  Kedves Krisztina,
  az aszcendensem a halak jegyében van.

 • 10 Brigi803 mondta 2 éve | válasz erre: 9

  !

  Az aszcendensem a halak jegyében van:)

 • 9 Amulett07 Jó válaszadó mondta 2 éve | válasz erre: 8

  !

  *akarom írni: az aszcendensed nem ismerem. :-)

 • 8 Amulett07 Jó válaszadó mondta 2 éve | válasz erre: 5

  !

  Nagyon szívesen. Az ellentétek vonzzák egymást. :-) Az aszcendensed nem ismered, de a holdjegyed a halak. Az az érzelmi dolgokhoz való viszonyulás. :-) Kalandok lesznek, de komoly kapcsolatot nem láttam.

 • 7 Amulett07 Jó válaszadó mondta 2 éve | válasz erre: 4

  !

  Na most írtál egy nagy butaságot tűz-víz jeggyel kapcsolatban. Te folyamatosan provokálsz és okoskodsz mások felett. Semmire nem fogod neked válaszolni a jövőben, mert egy ilyen rosszindulatú, kötekedő emberrel nekem nincs dolgom. Látom mit művelsz itt és, hogyan próbálsz alázni másokat folyamatosan. Soha senki nem szidja, kritizálja a másik véleményét max. nem ért vele egyet. te vagy itt egyedül aki bántod, leminősíted itt az embereket. A kérdés feltevője is megköszönte nekem a válaszom és igazolt is valamilyen szinten, úgyhogy a te véleményed engem egyáltalán nem érdekel. Remélem kitiltanak innen, én semmire nem válaszolok neked soha többé, az volt az első és az utolsó!

 • 6 Brigi803 mondta 2 éve | válasz erre: 4

  !

  8 évig egy rákjegyű pasival éltem együtt :)

 • 5 Brigi803 mondta 2 éve | válasz erre: 2

  !

  Szia. Köszönöm az elemzésed.:) Halak az aszcendensem. Most még jobban elkeserítettél:) Még fél évig semmi kilátás egy kapcsolatra:) Egyébként 8 évig egy rákjegyű pasival éltem együtt.

 • 4 rosered mondta 2 éve | válasz erre: 2

  !

  Ne haragudj de hogy irhatsz össze ennyi ostoba baromságot? Birom az ilyen szobatudós jósokat mint te vagy. Nem birod ki mi?.....Annyi sületlenséget irsz össze hogy az ember haja égnek all de komolyan.

  Tisztázzuk már hogy semmilyen vizjegyü elem soha a büdös életben hosszútávon nem jön ki egy tüzjegyü elemmel. Egy Rák jegyü pasas az életbe nem fog elviselni egy Kos jegyü vagy Oroszlán hold-nap jegyü nőt! MEnekül tole ha igy jobban tetszik!
  Ha pedig még vizöntő az aszcendensed plane nem viselne el. De egy halak aszcendens se garancia erre mert minden a fényszögeken múlik és hogy milyen házban van hogy érvényesül e egyáltalán. A halak meg nem egy erős jellemü jegy.
  Egy Bika pasi sem jön ki egy Kossal és az Oroszlánnal sem. A bikák lassúak és nyugodtak nem szeretik a harsány pörgős nőket, mert az agyukra megy. A Bika férfi nem szereti a harsány nőket, főleg nem hosszútávon. Ilyen képlettel meg a kérdező olyas forma lehet ami egy Bikának és Ráknak "túl sok kösz nem kérem és szóba sem állok veled".

  A másik meg alapvetően a tüz jegyü embereket a legnehezebb elviselni hosszútávon , nőben sem túl szerencsés és igen ezt az egyet jól irod mert a legtöbb nem tud szerény nő lenni. Ezt meg a legtöbb férfi jegytől teljesen függetlenül nem szereti mert közönséges tud lenni nekik hosszútávon. A férfiak nem félnek tőled hanem nem tartják nőiesnek és nem vesznek komolyan , vagy nem birják az érzelmi kitöréseidet mert egy vizjegyü vagy földjegyüvel ellentétben ti tálcán kináltok sokszor mindent azonnal. Nem tudnak hosszútávon érdekesek és izgalmasak lenni , sem visszafogottak ez miatt mert mindent kiégetnek maguk körül. Ezt nagyon kevés jegy viseli el! Főleg egy nőben.

 • 3 Amulett07 Jó válaszadó mondta 2 éve | válasz erre: 2

  !

  már csak azért is, mert a rák jegyű pasit feltöltöd, utóbbi kettő pedig ijed meg Tőled! :-)
  Asztrológiában fontos a nap-hold kapcsolat. Férfi napjegy Nő holdjegy.

 • 2 Amulett07 Jó válaszadó mondta 2 éve

  !

  Szia! Holdjegyed az oroszlán jegyében áll. Nagyon temperamentumos, impulzív nő lehetsz. Szerintem tipikusan az akitől megijednek a pasik. 26-án születtél azaz 2+6=8. A bőség a siker száma! A végtelen 8-as! :-)
  Minden régi dolgot zárj le az életedben, a múltat és csak előre tekints! Lesznek kalandjaid ami elsőre felvillanyoz, de nem szabad komolyan venned, mert "azok" sem vesznek majd komolyan. A következő időszakban (kb fél év) nem látok komoly kapcsolatot. Megoldás abban rejlik, hogy legyél kicsit visszafogottabb, szerényebb. Bár egy kos nőnek, oroszlán holdjeggyel nehéz visszafogottnak lennie. Ideális társad: bika, rák, vízöntő.

 • Dr. Fejes Krisztina

  1 Dr. Fejes Krisztina Jó válaszadó mondta 2 éve


  Kedves Brigi,
  ezzel az adattal határon van az aszcendens a halak és a vízöntő között. Be kell pontosítani a képletét! Jönni fog kapcsolata, csak még várni kell rá. Ne féljen tőle és addig dolgozzon a lelki gondjain! Megéri!
  Üdv: Fejes K • A kérdés lezárult! A kérdező megkapta a választ kérdésére.