kérdezte: Anonim 1 éve

Milyen hatása van szinasztriában a szaturnusz fényszögeknek?Lehet így is jó kapcsolat?

Kedves Krisztina!
A szaturnusz fényszögek hatásáról kérdeznék párkapcsolati szinasztriában. Vagyishogy szó sincs párkapcsolatról, igazából semmilyen férfi nő kapcsolatról. És pont ezért nem is akartam a horoszkópunkat bolygatni. Nem akartam ezzel elrontani, hogy bármit is belemagyaràzzak akárhogy is lesz. Meg persze annyira nem is értek hozzá... De aztán győzött a kíváncsiság. Úgy felmérgesített a fennhéjázó, főnökösködő viselkedésével. Igazából még nem is túl jól ismerjük egymást. Miután úgy ahogy sikerült feldolgoznom egy számomra szörnyen nehéz szakítást, igyekeztem hobbit keresni magamnak, hogy talán jót tesz. És nem egészen véletlenül ennél a férfinél. Ő lett az oktatóm és tudtán kìvül rengeteget segített nekem, hogy kilábaltam abból a szörnyűségből. Nem is akartam/akarok mást belemagyarázni, mert nekem ez így most jó. És így is nagyon hálás vagyok a sorsnak. De a horoszkópunk kicsit megijesztett. Rendesen kapom a szaturnuszától a fényszögeket. A holdam szembenáll a szaturnuszával, az aszcendensem kvadrátba, a napom és a jupiterem is kvadrátba a szaturnuszával. Ráadásul azt hiszem elég erős a szaturnusza. Tudom egészbe kell nézni a horoszkópot, de ez elég durvának tűnik. De nem tudom pontosan mit is jelent ez, milyen hatása lehet. De félek, mert nem tudom kibírnám e még egyszer.Szerintem tuti nem. Pedig a volt barátommal nem is voltak ilyen durva szat. fényszögek. Mégis szinte képtelen voltam tőle elszakadni, úgy ragaszkodtam. És akkor ezekkel a fènyszögekkel...Tartok tőle, hogy ha ez így megy és hetente találkozunk, akkor ez túl nő rajtam. Mármint hogy én többet fogok érezni. Ő meg nem. Vagy ha ő is, akkoris félek tőle.Mégha fodítva lenne, de én vagyok a nő, ráadasul az érzelmesebb is. Ő meg lehet, hogy egy bunkó. Jó,mondjuk nagyon el is gondolkodtatott,hogy azért én is kiváltom ezt a viselkedésemmel,amúgyis úgy viselkedek vele mint egy óvodás kislány, nem tudom miért.Szóvalhogy össze kéne magam vhogy kapni,mert nem ilyen vagyok. De lehet ő inkább korlátozza az egyéniségemet.
Kedves Krisztina, csak nem akarok újra hibát elkövetni. Már így is talán túlságosan beleéltem magam. De végre egy kölcsönös szereteten, szerelemen, tiszteleten alapuló kapcsolatot szeretnék. Amiben végre boldog lehetek. De félek, hogy ezt így csak én szivhatom meg.
Szándèkosan nem akartam arról faggatózni, hogy összeillünk e, mi lehet belőle stb. mert még nem is ismerem és nem akartam ezzel így nekiindulni. Időt akartam neki hagyni, hogy majd meglàtjuk. Én sem tudom még el tudnék e többet képzelni.
De azt tudom, hogy már mindig alig várom, hogy mehessek és màr szerintem így is többet gondolok rá a kelleténél. Ami azért jó is, mert így tudtam végleg túl lenni a volt barátomon. Számomra kész csoda már az is, hogy màr kb.fél év után felkeltette vki az érdeklődésem.Nálam nem sűrűn fordul elő.De állítólag a szaturnusz idővel fejti ki a hatását. Ezért tudnom kell, hogyha kell akkor addig menekülhessek még tudok. Ha ez megint csak fájdalmas tévút lenne és sok év az életemből. Mert ehhez már én sem vagyok elég fiatal.
Azért megírom a szül.dátumunk, hogy pontosabban meg tudja nézni.
Én 86.02.16., reggel 06.40. Zalaegerszeg
Ő 84.12.24. ugyanitt,órát sajnos nem tudok.
Nagyon szépen köszönöm a segítségét és a válaszát.
Anna

0 ember szerint jó kérdés

Új válasz