kérdezte: Anonim 11 hónapja

Mi a megoldás a kapcsolatunkra?

Kedves Tanácsadó

Párommal 2015 júliusában ismerkedtunk meg. Mindig nagy vonzalom volt kozottunk de mindketten heves termeszetuek vagyunk igy allandoak a veszekedesek. Ugy erzem tonkremegyunk holott szeretjuj egymast. Sosem voltam meg ilyen helyzetben ezert is remit meg ez az egesz. Mindig ugy ereztem egymas legnagyobb szerelmei vagyunk es egyutt eljuk le eletunket holott nem ez a tipus vagyok akinek ez a fo elete celja. Nagyon szeretem es kiborito a kirohanasaimmal es beteges feltekenykedesemmel amin nem tudok urra lenni. O viszont szenvedelybeteg es elegge maganak valo ember. Ezen erveknek fele is eleg lenne hogy elfelejteem es megprobaljk tovabblepno DE NEM MEGY! oriasi urt erzek ha nincs hiaba tartom magam es hiaba foglalom le magam. Nem erzem magam felnott ertekes nonek mellette akire o felnezhet es akit o csodalhat. Sokszor megalazoan viselkedik nincs benne empatia aztan egyik pillanatrol a masikra imad. Van mikor minden jo megis megbolondulok es balhezom. Mi a megoldas kettonk kapcsolatara ennyi harag es szenvedes utan?
Ugy erzem minden nehezseg es szomorusag utan is hogy o az egyetlen szamomra es a csaladja illetve baratai kozeleben is nagyon boldognak erzem magam. Rettento elszakadni mindettol.

Mi a mi kozos jovonk? Lehet e ezt helyrehozni? Mi az a kulcs amivel ra lehetne venni hogy hagyja el fuggosegeit? Tudna o engem igazan tisztelni valaha? Mi a feladatunk egyutt? Van e tovabb?

Ferfi 1977 10 27 Budapest
En 1987 03 04 Kiskunhalas reggel 6:00

Koszonettel

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Székelyhidi Ágnes

  1 Székelyhidi Ágnes Jó válaszadó mondta 11 hónapja


  Kedves Kérdező!
  1. Az nem lehet kiinduló pont, hogy megváltoztassa a másikat.
  2. Külső segítséget kell kérni párkapcsolati szakembertől.
  3. A bolygók decemberben kedvezőbb helyzetet mutatnak.
  Minden jót!
  Székelyhidi Ágnes
  https://www.facebook.com/Székelyhidi-Ágnes-Asztrolámpás


Új válasz