kérdezte: Anonim 2 éve

Vastag kar

Kedves szakértők!

Van egy zavaró tènyezőm: a karom.
Vékony testalkatú vagyok, viszont a karom eleve vastag, ami miatt úgy tűnik mintha duci lennék, közben meg véletlen sem vagyok az. Szoktam azèrt egy kicsit karra is edzeni, mert szeretem hogy izmos, de viszont háj is van rajta. Lehetne valahogy karról levèkonyîtani vagy ez ilyen is marad, és mindenfèle karra edzést felejtsek el?

Előre is köszönöm válaszukat!

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 A kérdező mondta 2 éve | válasz erre: 3

  !

  Értem!
  Egyébkènt homokóra alkat vagyok. Nagy mell, szèles vàll, vèkony derèk, uszógumim van, pipaszàr làbak. Ha hìzok, az nagyjából arányos csak lábra/combra nem hízok abszolút meg fenèkre sem jellemző. 50kg vagyok ès 160 cm. Tèl óta jàrok konditerembe, de azelőtt is aerobikoztam meg sokat bicikliztem.

 • Bartos Géza

  3 Bartos Géza Jó válaszadó mondta 2 éve


  Kedves Kérdező!

  A lokális fogyással kapcsolatban az a helyzet, hogy sajnos a szervezet saját maga dönti el, hogy hová raktároz elsősorban, hová másodsorban... ez valóban alkati kérdés. Viszont az is igaz, hogy onnan fogyunk utoljára, ahová elsőként raktározott a szervezet...
  Nos, ha Önnél a kar az egyik ilyen "kedvenc" raktárzóna, akkor onnan nehezebb lesz fogyni, mint máshonnan.
  Ha korábban volt valamilyen sportmúlt , ami alkatformáló hatású volt, az is meghatározza a szervezet raktározási szokásait.
  Ex úszó hölgyeknek sem szokott lesoványodni a karjuk, válluk, egyes sportágak bizonyos nyomot hagynak akkor is, ha már
  visszavonult az illető az aktív sporttól.

  Az alkattípus ismerete nélkül az edzéssel kapcsolatban nehéz lenne tanácsot adni, de az biztos, hogy nem kell kerülni a kart érintő gyakorlatokat, csak nem oda tenni a konditermi fókuszt.


 • 2 Mente Jó válaszadó mondta 2 éve

  !

  Kedves...
  Ez alkati dolog, amit érdemes lenne elfogadni. Ön ilyen adottságokkal született, mint pl. a nagy mell. Olyan ruhákat viseljen, ami jól áll Önnek, ne a divatot kövesse. Viszont, ha nem fogadja el, nem szereti önmagát, és ebből problémát kreál, még nagyobb problémákat fog okozni önmagának.
  Üdvözlettel: Anna

 • 1 A kérdező mondta 2 éve

  !

  És persze a nagy mellem miatt is ducinak nèzek ki!

Új válasz