kérdezte: Anonim 2 éve

Igaz a vércsoport ètrend?

Kedves Enikő!

Sok helyen olvastam, hogy mit lenne szabad és mit nem enni a vércsoport szerinti diètàban, akàr fogyni szeretne az illető, akár èletmòdot váltani. Kb ugyanazokat az ètelet írta.
Èn B vèrcsoportú vagyok, nem vagyok kövèr csak a csípőmön van nèmi felesleg, inkább odahízok vagy hasra. 51 kg vagyok ès 160 cm magas, homokóra alkattal. Inkàbb egészsègesen szeretnék enni, és ennek a csoportnak írja, hogy főleg tejtermèket....kellene fogyasztania, viszont èn úgy èrzem, hogy a joghurtól felfújódok (ezek közül csak a joghurtot meg a tejfölt szeretem; sajt, krèmsajt). Lehet-e erre alapozni vagy az egész kamu? Az anyagcserém viszonylag gyors, nem szoktam rosszul lenni èteltől.

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 A kérdező mondta 1 éve

  !

  Köszönöm válaszodat!

 • 3 eancsibaba Jó válaszadó Jó kérdező mondta 1 éve

  !

  SEMMIRE SEM LEHET TELJESEN ALAPOZNI, MÉG A BIBLIÁRA SE.... PEDIG AZ... EZ EGY DIÉTA, KI KELL PRÓBÁLNI, ÉS MEG FOGOD TUDNI MAGAM MONDANI, HOGY JÓ -E VAGY NEM. DE HA TÖBB IRÁNYBAN OLVASOL UTÁNA, AZ IS SOKAT SEGÍT.

 • 2 eancsibaba Jó válaszadó Jó kérdező mondta 1 éve

  !

  NEM TUDOM SZERINTEM A BÉSEKNEK INKÁBB SOK ZÖLDSÉGET MONDTAK, ÉN ÚGY EMLÉKSZEM, PERSZE LEHET ,HOGY TÉVEDEK. ÉN RÉSZBEN VAN, AMIT BETETTEM AZ ÉTRENDBE, PL A ZÖLDSÉGEKET, RÉSZBEN VAN AMIT NEM. PL ADDIG SE SZERETTEM A PARADICSOMOT, ÉS AZT ÍRTÁK AZ NEM IS JÓ.

 • 1 A kérdező mondta 2 éve

  !

  Valaki tudna választ adni?

Új válasz