kérdezte: Anonim Jó kérdező 2 éve

Hogyan tudnék munka mellett suliba járni?

Jelenleg dolgozok és esti gimibe is járok, de úgy érzem, hogy nem tudom a kettőt összevonni pedig azt a 2 napot megkapom mindig a munkáltatótól, de valahogy kell néha egy kis pihenés.Így viszont semmit nem tudok pihenni.Ugyanakkor nem szeretném otthagyni az iskolát sem.
Mit tehetnék?

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 2 éve

  !

  Kedves Kérdező,
  ez olyan helyzet, amit el kell viselni. Koncentráljon a célra, hogy "szenvedése" értelmes szenvedés legyen. Az "értelmes szenvedés", mint pszichológiai fogalom valós minőséget takar és azt foglalja magába, hogy ha a cél fontos, az eredmény előrevivő, és ezt átérzi és tudja, céltudattal halad felé, az ember képes legyőzni vélt határait. Ügyeljen jobban a táplálkozására (elegendő víz, kevesebb cukor, sok zöldség, változatos fűszerezés, minél kevesebb krumpli. Használhat külső kezeléseket (aromaterápia, fürdők...), mozgásra (a szellemi terhelés következményeit oldandó- akár csak otthon 15 perc/nap). Tervezze meg a hetet, napjait, előre gondolja végig, tudatosítsa mikor, mit csinál, stb. Érdemes rendszeresen (esténként, hetente) "leltározni" . Divatos szlogennel élve, legyen önmaga projektmanagere.
  Lehet különböző készítményekkel is támogatni a testi- szellemi erőnlét harmóniáját, aminek személyes vonatkozásához konzultáció szükséges. Enélkül ajánlható a Kalium phosphoricum Schüssler D6 tabl3-4x1 adagban, tartósan, elszopogatva. Ginko- készítmény szintén hasznos.
  http://www.banmarianna.hu/images/tanacsok_homeopatias_szerekhez.pdf
  http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=87
  Üdvözlettel, Mariann

Új válasz