kérdezte: ancika Jó kérdező 2 éve

Gyümölcs nap helyett fehérje nap

Azt szeretném kérdezni hogy a 90 napos diétában a gyümölcs nap helyett lehet-e fehérje napot tartani?A gyümölcsöktől fáj a gyomrom,savam van! Előre is köszönöm a válaszokat!

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • 1 ban_mariann Jó válaszadó mondta 2 éve

  !

  Kedves Kérdező,
  ha már ezt a fajta diétát választotta, nem szerencsés a gyümölcsöt fehérjével helyettesíteni. A gyomorsav-túltengést kezelni kell. Ennek számos módja van, a legeredményesebb személyre szabott terápiát összeállítani. Ehhez konzultáció szükséges. Ennek hiányában csak az akácvirág, orbáncfű (este), édesgyökér, körömvirág tea javasolható. Tüneti segítség a Salvus- víz, mely semlegesíti a savat.
  Üdvözlettel, Mariann

 • 2 eancsibaba Jó válaszadó Jó kérdező mondta 2 éve

  !

  Kedves!
  én még akkor diétáztam ezzel, amikor Testkontroll volt a neve- utána lehet nézni a neten, hasznos.
  Sőt egyáltalán nem vettem olyan véresen komolyan.

  Nem tartottam gyümölcsnapot egyáltalán és csak azt tartottam be, hogy négyóránként nem variáltam az ételeket és természetesen húst nem ette szénhidráttal etc. de ha pl délben tésztát ettem ,akkor már este ettem egy kis húst is. a lényeg az egészben a 90 nap tehát gondold át, hosszútávon mit tudsz betartani, bevállalni. Nem baj, ha nem tartasz gyümölcsnapot!! persze egyél reggelent gyümölcsöt.
  Ez nema Biblia, ez egy diéta!! :)

 • 3 eancsibaba Jó válaszadó Jó kérdező mondta 2 éve

  !

  ó, igen és reggelre volt ,hogy müzlit ettem, és nem is gyümölcsöt. mert úgy alakult. Mégis sikerrel fogytam 15 kg - ot 3 hónap alatt, és nem is jött vissza! a családom alig ismert rám!!

Új válasz