kérdezte: vera6 Jó kérdező 4 éve

Hány kalória egy adag töltött káposzta?

Mennyi kalória van egy adag hagyományosan elkészített töltött káposztában?

4 Válasz

 • 4 RÓBERT mondta 3 éve

  !

  ÜDVÖZLÖM DR NŐ KÉSZÍTTETEM TÖLTŐT KÁPOSZTÁT JÁZMIN RIZSBŐL CSIRKEMELL FILÉBŐL ÉS KÓKUSZ ZSIRAL NAPI 16DB ESZEM MEG 3 ÓRÁNKÉNT ELOSZTVA EZ ÖN SZERINT MILYEN?
  SZINTE MINDEN ESTE EDZÖ TEREMBEN JÁROK 1-2ÓRA KARDIO EDZÉS ILLETVE KÜLÖNBÖZÖ EDZÉSEK VÁLL KAR HÁT LÁB STB
  13 HETE KEZDTEM ÉS -21KG NÁL JÁROK

 • 3 evamo- Jó válaszadó Jó kérdező mondta 4 éve

  !

  Szia!
  Ha kívánod, néha nyugodtan edd meg, csak ne vacsorára, hanem ebédre. Én a héten kétszer is ettem, nem híztam, amikor koplaltam, meg odafigyeltem, állandóan vissza kellett fognom magam, hogy ne hizzak. Nem eszek mostanában annyi édességet, vizet iszok, és már egyáltalán nem kell figyelnem a súlyomra, 49 kg vagyok és közel az 50-hez.

 • Oczelláné Kis R. Márta

  2 Oczelláné Kis R. Márta Jó válaszadó mondta 4 éve


  kedves Kérdező!

  A töltött káposztát nagyon sokféle képpen el lehet készíteni.
  A korszerűbb egészséges tötött káposzta összetételét tudatosabban válogatjuk , különös tekintettel a felhasznált zsiradékra, darált húsra, lazító anyagra /árpa, barnarizs.../ ....szerintem, így egészséses ételünk a töltött káposzta.
  Természetesen epebetegeknek, egyéb emésztőszervi megbetegedésben szenvedőknek nem javasoljuk a fogyasztását.
  dvözlettel márta


 • Dr. Leitem Ágnes

  1 Dr. Leitem Ágnes Jó válaszadó mondta 4 éve


  Kedves Kérdező!
  A kalóriákat hiába számolja, mert itt az étel összetétele számít: fehérje, szénhidrát, zöldség, tejtermék, zsír! Vegye ki belőle a szénhidrátot(rizs, kenyér), és a tejterméket (tejföl), és akkor nem kell a kalóriát számolgatni. Így minden összetevővel együtt, sok! Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy azon a napon nem csak egy adag töltött-káposztát eszik (5-600 kcal), és biztosan nem a mozgáson töri a fejét, akkor könnyen túlteljesítheti a napi normál kalória bevitelt! Bár, az ünnepi hízások azért adhatók le gyorsan, mert a folyamatos és bőséges evés magas inzulin szintet eredményez, amely a víz megkötésével is jár, amikor befejeződik a mértéktelen evés ivás, visszatér a normál étkezés, esetleg a zsírégető mozgás, gyorsan helyre áll az egyensúly. Ha ezt el szeretné kerülni, akkor válassza ki körültekintően az ételeit! Boldog Karácsonyt kívánok, Ágnes


Új válasz