kérdezte: Anonim Jó kérdező 11 hónapja

Fogyókúra

Valaki tudna nekem segíteni abba hogy fogyókúra alatt miből mennyit lehet enni?És mennyi az adag amit lehet enni?164 cm 32 éves 125kg Előre is köszönöm a válaszokat!

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 A kérdező mondta 9 hónapja | válasz erre: 3

  !

  angela07@naracom.hu Ajánlották nekem a Belviq tablettát.Súlycsökkentésre.Azt szeretném kérdezni hogy ezt háziorvos felírhatja?

 • Oczelláné Kis R. Márta

  3 Oczelláné Kis R. Márta Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Kérdező!

  Szívesen küldök Önnek ajánlást, ehhez kérek egy email címet.
  üdv márta


 • 2 A kérdező mondta 11 hónapja | válasz erre: 1

  !

  Kedves Dr Nő!Voltam vérvételen.a dr nő azt mondta hogy minden rendben van.Kérhetek öntől egy email címet hogy megnézze a dr Nő?

 • Dr. Leitem Ágnes

  1 Dr. Leitem Ágnes Jó válaszadó mondta 11 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Mi a BIA méréssel állapítjuk mag a fogyókúrázó személy test összetételét, ahol az izom állományra számoljuk ki a napi kalóriát. Így, a megadott paraméterek szerint ez nem tudjuk megvalósítani. Ellenben, ha fogyni szeretne, készítsen egy tervet arról, hogy 4 óránál gyakrabban nem étkezik. Tehát: reggeli, ebéd, délután és vacsora. A 4 órát tartsa, és törekedjen arra, hogy nem eszik: tej és tejtermék, kenyér, tészta, süti, burgonya, gyümölcs, gyümölcslevek, édes üdítők, aszalványok, olajos magok, hüvelyesek, stb. A táplálkozás alapja a sok zöldség legyen húsokkal, halakkal, tojással, és csak kevés szénhidráttal. Szükséges lenne még azt is kideríteni, vajon mitől nőtt így meg a súlya, pajzsmirigy, vércukor, inzulin terheléses vizsgálatokra menjen el. Ha ezek megvannak, szívesen segítek, Ágnes drnő


Új válasz