kérdezte: Anonim Jó kérdező 9 hónapja

Fogyókúra

Valaki tudna nekem segíteni abba hogy fogyókúra alatt miből mennyit lehet enni?És mennyi az adag amit lehet enni?164 cm 32 éves 125kg Előre is köszönöm a válaszokat!

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 A kérdező mondta 7 hónapja | válasz erre: 3

  !

  angela07@naracom.hu Ajánlották nekem a Belviq tablettát.Súlycsökkentésre.Azt szeretném kérdezni hogy ezt háziorvos felírhatja?

 • Oczelláné Kis R. Márta

  3 Oczelláné Kis R. Márta Jó válaszadó mondta 7 hónapja


  Kedves Kérdező!

  Szívesen küldök Önnek ajánlást, ehhez kérek egy email címet.
  üdv márta


 • 2 A kérdező mondta 9 hónapja | válasz erre: 1

  !

  Kedves Dr Nő!Voltam vérvételen.a dr nő azt mondta hogy minden rendben van.Kérhetek öntől egy email címet hogy megnézze a dr Nő?

 • Dr. Leitem Ágnes

  1 Dr. Leitem Ágnes Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Kérdező!
  Mi a BIA méréssel állapítjuk mag a fogyókúrázó személy test összetételét, ahol az izom állományra számoljuk ki a napi kalóriát. Így, a megadott paraméterek szerint ez nem tudjuk megvalósítani. Ellenben, ha fogyni szeretne, készítsen egy tervet arról, hogy 4 óránál gyakrabban nem étkezik. Tehát: reggeli, ebéd, délután és vacsora. A 4 órát tartsa, és törekedjen arra, hogy nem eszik: tej és tejtermék, kenyér, tészta, süti, burgonya, gyümölcs, gyümölcslevek, édes üdítők, aszalványok, olajos magok, hüvelyesek, stb. A táplálkozás alapja a sok zöldség legyen húsokkal, halakkal, tojással, és csak kevés szénhidráttal. Szükséges lenne még azt is kideríteni, vajon mitől nőtt így meg a súlya, pajzsmirigy, vércukor, inzulin terheléses vizsgálatokra menjen el. Ha ezek megvannak, szívesen segítek, Ágnes drnő


Új válasz