kérdezte: ancika Jó kérdező 1 éve

Fogyókúra /Diéta

Érdeklődni szeretnék hogy a háziorvos tud vagy irhat fel olyan gyógyszert ami segít a fogyásban?Diéta mellett. Merckformint szedtem de abba kellett hagynom mert nem volt jó.Tudnának nekem valami segítséget adni?Labor eredményeim jók!125 kg vagyok!Előre is köszönöm a válaszokat!

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 ancika Jó kérdező mondta 1 éve | válasz erre: 3

  !

  Kedves Dr Nő!Már egy hónapja elkezdtem egészségesebb ételeket fogyasztani.Kenyeret csak néha reggelire eszek.És az adagokat is csökkentettem,de mégsem mozdul meg a mérleg.Sajnos mozogni nem tudok fájnak a térdeim.Két műszakban dolgozok.Gyalog járok munkában is.Decemberben voltam egy magán endokrinológushoz.Felírta a Merckformint de abba kellett hagynom mert fájt a gyomrom,egész nap ment a hasam és néha szédültem.4 éve ugyan az a dr nő ezt a gyógyszert írta fel akkor jó volt.

 • Dr. Leitem Ágnes

  3 Dr. Leitem Ágnes Jó válaszadó mondta 1 éve


  Kedves Ancika!
  A gyógyszeres fogyókúrák azért nem vezetnek végleges eredményre, mert a túlsúly kialakulásáért felelős megbomlott anyagcserét nem állítják helyre. Ezért, jobban jár, ha az életmódját változtatja meg, ami nem diéta, nem fogyókúra, hanem egy életre szóló egészséges táplálkozást jelent. Ebben, szívesen segítek. Üdv, Ágnes drnő


 • 2 ancika Jó kérdező mondta 1 éve

  !

  Köszönöm a válaszát Judit!Sajnos a teákat nem tudom meginni.Egyből kihányom :(

 • 1 putnik_judit Jó válaszadó mondta 1 éve

  !

  Kedves Kérdező!
  Ajánlom a Fito Varázs tea fogyasztását. ( borsika@levele.hu )
  üdvözlettel: Jutka
  http://borsika-levele.webnode.hu/

Új válasz