kérdezte: jutler3 8 éve

Várandósan is lehet kávét inni?

Többektől hallottam, hogy a kávét ilyenkor kevesebbet vagy egyáltalán nem szabad inni. Én nagy kávés vagyok, így ez problémát okozhat. Mi az igazság? Tényleg le kell raknom egy időre?

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • 3 Katicka mondta 8 éve

  !

  Szia,

  mielott várandós lettem volna én is nagy kávé fogyasztó voltam... most két babával a szivem alatt nagyon ritkán kívánom a kávét... holott elvileg lehet, mivel alacsony a vérnyomásom, de valahogy nem ízlik. Nagyon sok minden étvágy érzés megváltozik, felerosodik az ember lányában, ha másállapotba kerul és a test nagyon jól tudja mire van szuksége.

 • Dr. Győrfi Adrienne

  2 Dr. Győrfi Adrienne Jó válaszadó mondta 8 éve


  Kedves Kérdező!
  Jó lenne, ha a kávé fogyasztás után rögtön megmosná a fogait, mert akkor kevésbé színeződnek el a fogak. Bővebb információért és időpont egyeztetésért, kérem, hogy hívja a 06/20-2434175-ös telefonszámot.
  Üdvözlettel:
  Dr.Győrfi Adrienne
  www.fehergyongy.hu
  www.altatasos-fogaszat.hu
  www.fajdalommentes-fogaszati-erzestelenites.hu
  www.fogaszatportal.hu
  www.fajdalommentes-fogfeherites.hu
  www.fogkoeltavolitas.com


 • 1 Szuszmilla Jó válaszadó Jó kérdező mondta 8 éve

  !

  Ha nincsen magas vérnyomásod és nem vagy veszélyeztetett terhes szóval ha minden rendben van akkor elvileg lehet mértékkel inni kávét de a túlzott koffeinfogyasztás a várandósság idején kerülendő.

  anyukámnál ezt a természet megoldotta egyszerűen a kávé illatától is rosszul lett arra az időre amíg terhes volt és utána is egy darabig még nem kívánta a kávét

Új válasz