kérdezte: Leona 8 hónapja

Szorongás, Stressz

Üdvözlöm!
Most már lassan 1 hónapja küzdöm különféle szorongásra utaló tünetekkel, gyakran van hányingerem, nincs étvágyam, alig eszem, és az újabb tünet, hogy megy a hasam, volt ezzel házi orvosnál, ő azt mondta nekem biztosan a stressztől van. Én mégis kezdek aggódni, nem tudo hogy a stressz okozhat e ilyen tüneteket, napi 3x-4x is megy a hasam és előtte mindig nagyon hányingerem van, aztán ez fokozatosan múlik el. Kicsit olyan mintha pánik rohamok törnének rám, ideges vagyok ha el kell indulnom valahová pedig ez régebben nem okozott gondot, most rosszul vagyok a vonaton, szorongok, és hányingerem lesz. Az orvosom felírt nyugtatót napi 2x 0.25mg-os alprazolam sandoz-t, szedem rendesen de akkor se múlnak el ezek a szorongó tünetek. Holnap megyek vérvételre hogy kizárhassam az összes testi tünetet.
Hogy tudok tenni a szorongás ellen? Hogy kezelhetném? Nagyon megnehezíti a mindennapjaimat és szeretnék hamar felgyógyulni. A választ előre is nagyon köszönöm.

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • Dr. Bán Marianna

  2 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 8 hónapja


  Kedves Kérdező,
  elsőként a szorongás hátterében álló okokat lenne érdemes megtalálni. Enélkül- egy rövid levél alapján- érdemi segítséget nem lehet adni. Addig is hasznos, de nem elégséges: Magnesium phophoricum Schüssler D6, 6x1 naponta elszopogatva, 1 hétig, majd még 3 hét 4x1. evés-ivás a bevétel előtt és után 15 percig ne legyen, a mentolt mellőzze, elektromos berendezéstől, mobiltól tartsa távol. Patikában veheti meg.
  üdvözlettel, Mariann


 • 1 putnik_judit Jó válaszadó mondta 8 hónapja

  !

  Kedves Kérdező! Kiegészítésként a Silencium gyógynövény kapszula szedését tanácsolom. ( borsika@levele.hu )
  üdvözlettel: Jutka
  http://borsika-levele.webnode.hu/

Új válasz