kérdezte: lilu89 8 hónapja

Myoma

Tisztelt doktor Ur!
27 eves no vagyok, majdnem 4eve parkapcsolatban. Szeretnenk kozos gyermeket de idaig meg nem jott ossze.
Elkezdtem kivizsgaltatni magam hogy mi is az ok. Nogyogyaszati hormonok rendben, van peteeresem stb. Pajzsmirigyem rendben. Viszont korhazi vizsgalat soran kiderult hogy PCO-m van, cyak azt nem ertem hogx mitol ha a hormonjaim rendben. A masik, teljesen mas miatt mentem hasi ultrahangra ami talalt egy 26mm es jol korulhatarolt myomara utalo gobot. Megmutattam haziorvosomnak az ultrahang kepet es tenyleg ott van, a nogyogyaszom nem is akart rola tudomast szerezni mert elozoleg atiranyitott a semmelweis nogyogyaszati klinikara.
Meg annyit elmondok hogy a mensesem elegge kacifantos, eros fajdalmakkal jar, darabos eros verzessel.
Tudom hogy a xoktor ur igy latatlanba nem tud ugy valaszolni nekem mintha szemel, esen vizsgalna, de azert megkerdezem hatha van valami otlete. On szerint miert nem jon ossze a baba ha a hormonkivizsgalas mindent rendben talalt? A masik kerdesem hogy ez a myoma megremiszt, mert tudom hogy ha nagyra no akar az egesz mehet elkell tavolitani es rosszindulatuva is fejlodhet. Meg ugye allando hasi fajdalmaim vannak. Meg nekem par eve mar volt rakgxanus petefeszek cisztam..... Ami vhogy eltunt.
Kerem a doktor urat hogy igy latatlanba nyugtasson meg, vagy adjon tanacsot.
Koszonom valaszat elore is.

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • 2 lilu89 mondta 8 hónapja

  !

  Koszonom a valaszt majd kiprobalom, de elsosorban a Doktor Ur valaszat varom.....

 • 1 putnik_judit Jó válaszadó mondta 8 hónapja

  !

  Kedves Kérdező!
  Kiegészítésként ajánlom a Ciklus II gyógynövény kapszula szedését ( borsika@levele.hu ), valamint a kúra alatt a tejtermékek és cukrok kerülését. Jó hatású az alhasi meleg borogatás is naponta , ricinus olajból langyosítson meg egy keveset, azt tegye egy pamutra, azt az alhasra, arra egy nylont. A borogatást naponta végezze, min. egy órára.
  üdvözlettel: Jutka
  http://borsika-levele.webnode.hu/

Új válasz