kérdezte: Anonim Jó kérdező 9 éve

Mitől szúr időnként egy ponton a fejembe?

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

Aggódom, mert tegnap óta egy ponton néha beleszúr a fejembe. Nem állandóan, és nem elviselhetetlen a fájdalom, de azért érzem. Ennek mi lehet az oka? Lehet az az ok, hogy egy ér el akar pattanni a fejemben? Nagyon félek ettől.
Még csak 22 éves vagyok.
Előre is köszönöm!

0 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • 3 dollarrain mondta 3 éve

  !

  Tisztelt Dr nő /Dr Úr !

  63 éves vagyok.Nagyon aggódom 1 ideje a bal halántékom környékén nagyon kellemetlen érzésként olyan villámszerűen beleszúr.Pár héttel ezelőtt volt 1szer és mostanában gyakrabban.Már régóta kb 1 éve minden reggel vízszerű folyadék jön az orromból,néha 1 kicsit vérmaszat is.Fül orr gégész többször is megvizsgált.Ez van a leletemen:Balra nagyfokú septum dev.Orrnyálkahártya száraz,melléküregek szájadékai szabadok,sinusitis nincs.J.oi orrfélen fiberoscop levezetés orrgarat normál tág tubaszájadékok szabadok.Kóros szövetszaporulat nincs,ny ép garatnyh száraz. Coldastopot kaptam Mi lehet ez ? Hova forduljak el vagyok keseredve.Köszönöm a választ

  Tóthné

 • Dr. Varga Éva

  2 Dr. Varga Éva Jó válaszadó mondta 9 éve


  Kedves Kérdező!
  A pontszerű szúró fájdalom legtöbbször idegzsába tünete lehet. Ez a fej területén (koponyán kívül) levő bőrideg túlérzékenységéből ered. Emellé a fokozott lelki feszültség is járhat ilyen fájdalommal. Ér eredetű fájdalom sok egyéb tünettel is együttjár, emellé az intenzitása is sokkal nagyobb. Azt javaslom, hogy aggódás helyett inkább a stresszoldásra koncentráljon, pihenjen, mozgással, relaxációval oldja a feszültségét.
  Üdv. V.É:


 • Dr. Bán Marianna

  1 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 9 éve


  Kedves Kérdező,
  a szúró fájdalom nem jelez érelpattanást, főleg nem előzmények, alapbetegség nélkül, és egészséges fiatal emberekben, ne aggódjon. Lehet akár fronthatás, vagy feszültség, energetikai zavar. Ha részletesebben ír magáról és a panaszról, többet lehet mondani.
  Üdvözlettel, Mariann


Új válasz