kérdezte: julis35 Jó kérdező 4 éve

Mit adhatnék a fiamnak immunerősítés céljából?

Immunerősítés céljából és influenza megelőzésére a fiaimnak adom az Echinacea D6-ot 2 hetente (1*5 gyolyó) és heti 1* az oscillococinumot. A problémám a következő a kisebbik fiamnál minden hónapban egyszer amikor nem szedi az echinaceat mindig beteg lesz (felső légúti, bronhitis, mandulagyull). Sajnos antibiotikumot kellett szednie mind 3 alkalommal. Mit tehetnék ellene? Lehet neki adni még megelőzésre homeopátiás gyógyszert?
Vienette

1 ember szerint jó kérdés

3 Válasz

 • 3 Napsugaras5 mondta 4 éve

  !

  Szia!
  Nem tudom mennyi idős a fiad,de van egy nagyon jó táplálék kiegészítő.Az én lányom ovis korában mindig felsőlégúti hurutban szenvedett.Mindent kipróbáltunk,semmi nem használt.De aztán megtaláltam a megoldást:Nutrilite gyermek vitamin.Narancs ízű rágótabletta.Ha már biztonsággal rág a kicsi attól kezdve szedheti napi egyet.Éven át adhatod,hisz ez csak vitamin.Szeretik a gyerekek.Nemtudom helyileg hol laksz?Mert ezt web áruházban lehet rendelni törzsvásárlóknak.Ha Sümeg környékén élsz szívesen segítek.06207745040 hívj nyugodtan. :)

 • Dr. Bán Marianna

  2 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 4 éve


  Kedves Vienette,
  http://www.banmarianna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=139
  A folyamatos betegeskedés alkati zavarra utal, érdemes lenne ilyen irányban is elindulni. Konzultációt ajánlok.
  Üdvözlettel, Mariann


 • Dr. Asbót Júlia

  0 Dr. Asbót Júlia Jó válaszadó mondta 4 éve


   Kedves Vienette!A fenti adagolás kevés az Echinaceát illetően. 10 napig napi 1x5, majd 1 hét szünet ,utána ismétlés. Mellette adhat pld. Homoktövis cseppet, ami természetes vitaminforrás. Szóbajöhet hasznos baci, probiotikum formájában. Fontos, hogy egyszerre ne kapjon sokfélét a gyermek, mert az nem fog igazán hasznosulni.


Új válasz