kérdezte: Anonim 9 hónapja

Idegrángások

Jónapo, 23 éves férfi vagyok, kb 1 hete kezdődtek a tüneteim hirtelen elkezdett a semmiből erősen rángatni a jobb kisujjam, nemtudtam hogy mi lehet ez, rákerestem a neten és szinte mindenhol Parkinson kórt irtak, ekkor nagyon megilyedtem főleg azután hogy másnap sem akart elmulni, bár az erőssége csökkent. Eléggé megviselt a tudat hogy ilyen beteg lehetek már 23 évesen, de aztán 2 nap mulva nagyjából elmult, de én továbbra is biztosra vettem(veszem) hogy Parkinson os fagyok. Csak erre tudtam gindolni 0-24 be ezen járt az agyam, talán bele is betegedtem annyira hogy utána azt vettem észre hogy a testem kb egészén ideg vagy izomrángásaim vannak nagyon sürven, utánaolvastam ennek is és lehet hogy mégroszabb vár rám a Hunnington kórral, plána ugy hogy mintha valamikor gyenge lenne a bal kezem és a lábam. A választ előre is köszönöm.

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

 • Dr. Bán Marianna

  2 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 9 hónapja


  Kedves Kérdező,
  hasznosabb volna felkeresni a háziorvosát, aki-ha indokoltnak látja- szakrendelésre irányítja, pl. neurológia. E mellett Magnesium phosphoricum Schüssler D6 szopogató tabletta hasznos -és természetes - nyugtatószer, izomrángásban is segít. Patikában kapja meg. 3-4 hetes kúrát javaslok. Napi adagja 4x1. Előtte- utána 10 percig ne egyen, ne igyon. A mentol kerülendő.
  Üdvözlettel, Mariann.


 • 1 putnik_judit Jó válaszadó mondta 9 hónapja

  !

  Kedves Kérdező!
  KIegészítő kezelésként orbáncvirág olajjal dörzsölje be az ujját. Igyon rozmaring teából naponta 2 csészényit, alkalmanként egy teáskanálnyit kel leforrázni 2 dl vízzel, majd 10 perc múlva le lehet szűrni.Jó hatású, ha sok -lehetőleg vegyszermentes -zöldséget eszik.
  Esténként igyon citromfű teát. Az úszás is fontos izomerősítő, valamint a 3-1-2 meridián torna is jó, ebben az esetben.
  üdvözlettel: Jutka
  http://borsika-levele.webnode.hu/

Új válasz