kérdezte: feco007 1 éve

grapefruit magkivonat

Tisztelt Doktornő !
Kb. 2 éve az arcomon kiütések jelentek meg, amik hol több-kevesebb volt, hólyagos..., több hónapos és több bőrgyógyász után egy olyan bőr és belgyógyász orvoshoz sikerült eljutnom aki megállapította, hogy ez a kiütés a gyomromban lévő heliobaktérium okozza. Több hónapos több féle gyógyszer kúrát csináltam végig, az arcomra kaptam krémeket. Most telt le a kúra, úgy néz, ki hogy hatásos volt.
Az lenne a kérdésem, hogy ön szerint érdemes lenne-e grapefruit magkivonat cseppeket szednem.
Nagyon jó dolgokat olvastam róla, hogy hatásos a baktériumok, gombák kezelésében.

A másik kérdésem is ezzel kapcsolatos, a kislányom (9 éves) az uszodában egy nagyon makacs bőrgombát szedett össze (a combján és a térdhajlatban), ami nagyon nehezen múlik. Már fél éve krémezzük, gyógyszert is szedett.
Lassan itt lesz a strandszezon, és szeretnénk addig megszabadulni ettől. Neki is lehetne-e adni ezekből a cseppekből, nem gyorsítja-e a gyógyulást ?


Előre is köszönöm a választ.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • 1 putnik_judit Jó válaszadó mondta 1 éve

  !

  Kedves Kérdező!
  A kislányának naponta 3x5 cseppet adjon 2 dl vízben, vagy gyümölcslében 1 hónapig, majd egy hónap szünet után a kúra megismételhető.
  Helyileg: 5 csepp teafa illóolajat keverjen el 50 ml semleges ( mondjuk körömvirág ) kenőcsben és naponta 2 alkalommal kenje be a problémás helyeket.
  Önnek homoktövismag cseppekből ajánlok bevenni naponta 2x 1 mokkáskanálnyit.
  üdvözlettel:Jutka
  http://borsika-levele.webnode.hu/

Új válasz