kérdezte: Alma001497799539 3 éve

Vajon mit szeretne ?

Tisztelt Szakértő!
Én 25 eves nő vagyok, Ön szerint miért keresi ez a lány a társaságomat, íme :
O hetero és 20 éves ( azt mondta tavaly mikor megmondtam neki hogy bejön hogy Ő hetero. Nem nagyon volt előtte se kapcsolatunk csak közös társaságba kerültünk Nem voltunk se haverok, se barátok, inkább csak ismerősök akik egy helyen mozogtak egy rövid ideig. Ezekután nem is beszéltünk, de aztán pár hét múlva kérdezte chaten hogy vagyok. ( Akkor volt egy egészségügyi beavatkozása, lehet kicsit érzékeny volt miatta, de ezt csak feltételezem. Meg is lepődtem, hogy rámírt,de kicsit bunkó volt velem. Ezekután megmondtam neki, hogy értem hogy nem keresett mert bejön nekem, de hogy még bunkó is mikor Ő érdeklődött felőlem...
Eltelt fél év, megint rámírt, hogy mivan velem és kérdezte hogy megyek -e Én is xy helyre a többiekkel. ( ezt megtudhatta volna bárki mástól is) A kommunikációja is megváltozott már felém, nem volt bunko, kis beszédes volt, de nem érdeklődő.

Nekem az az eddigi tapasztalatom, hogy ha egy lány megtudja hogy bejön nekem nem keres többet. Én ezt ano azért nyilvánítottam ki, mert jól esett, hogy nem tartottam magamban, abból indultam ki, hogy amúgy se találkozunk többet.
Persze azóta személyesen is találokoztunk a közös helyünkön, ahol mondhatni "lelkes" volt, ez azt jelenti, hogy puszi ölelés részéről. ( Én távolságtartóbb voltam.) Mikor pedig már nem tudtunk mit mondani egymásnak, akkor már csak néztük egymást.
Miért érdeklődik ? Netán érdeklem mit lány, és lehet hogy bizonytalan? Vagy csak jól esik az egojának ( ennyi idő eltelte után is, hogy egy lánynak is bejön?
Köszönöm válaszát

0 ember szerint jó kérdés

Új válasz