kérdezte: Anonim Jó válaszadó 3 éve

Nagyfokú szorongás,oldása?

Kedves Szakértők!
Évek óta,nincs munkám.Eleinte jó volt,mert 10évet,nagyon nehéz körülmények között dolgoztam,sokat bántottak a munkahelyemen,és a párommal,meg tudtuk beszélni,hogy ne menjek egy darabig. Ebből lett sok sok év.
Azt vettem észre magamon,hogy nem bírom elviselni,ha mások beszélnek,nevetnek,nyüzsögnek körülöttem.Felállok,odébb megyek,kikerülöm őket. Idegesít,nagyon,ha rámnézek.Menekülök,az ilyen lehetőségek elől. Egyszer metróval utaztam,és többen is néztek.Szinte,minden,megállónál átültem.Teljesen,mintha,már nem lennék,normális.Tiszta idegbeteg vagyok.
Sokat imádkozom,meditálok olykor,voltam,már kineziológusnál is. Önmagamat,egy szeretetre nem méltó,tunya nőnek látom.Csak,kritizálom magam.Lakóhelyemen,annyira szégyenlem,hogy nem dolgozok,hogy lopva,bújva,megyek el vásárolni,nehogy meglássanak.Állásinterjúra,egy darabig mentem,de sokszor nem állom,a tekinteteket,nem bírom,ha rámnéznek.Teljes őrület.És elkeseredettség az életem.Párom,is nagyon nehezen viseli,már,de sajnál.Egyszerűen,annyira zavar,már minden,hogy nem tudom,hová forduljak.Mit csináljak,már magammal,hogy végre meginduljak fölfelé?Hol találok,nyugalmat? :( Köszönöm! Egy 32éves,nő.

0 ember szerint jó kérdés

2 Válasz

Új válasz