kérdezte: Anonim 2 hónapja

Mi tévő legyek?

Jó napot kívánok!
A következő témában kérném a segítségét. Hogy tudnám megoldani, vagy javitani ezt a helyzetet?
Harmincas, egyedülálló nő vagyok. A munkahelyem nagyon stresszes, nem azt a munkát végeztetik velem, amiről szó volt, nagyon nem szeretem, sok a kollégákkal az összetűzésem, ami miatt beteg is lettem fizikailag, valószínűleg a sok stressztől. Habár még nem találtam másik állást, de az is lehet hogy augusztus elején fel kell, hogy mondjak.
Benne vagyok egy negatív spirálban, nem tudom mihez kezdjek magammal, az életemmel, bármit kigondolok, rájövök, hogy nem lesz jó valamiért. Nem tudom milyen munka lenne való nekem, igazából a kötöttségeket sem szeretem, sokszor konfrontálódok másokkal. Folyamatosan keresem önmagam, úgy érzem semmire se vagyok alkalmas.
Mivel meg vagyok hízva az is elképzelhetetlen, hogy párom legyen, legalább is olyan, amilyet szeretnék. A baráti kapcsolataim megkoptak, a maradék 1-2 barátra nem igazán számíthatok, gyakorlatilag jó, ha félévente egyszer találkozunk.
Sokszor vagyok egyedül, illetve most az elmúlt egy hónapban anyunál.
Vele is van, hogy sokszor összekapunk, ha mondom neki, hogy nem tudom mi lesz velem, nem tudok változtatni, bántanak dolgok, hogy egyedül vagyok, nincs társaságom, mindig veszekszik velem, hogy hagyjam már ezzel, oldjam meg, meg hogy őt is csak lehúzom teljesen és kikészítem a családom, meg hogy nem tudok viselkedni és lusta vagyok, ez a bajom. Testvérem is azt mondja hogy szedjem össze magam. Persze ő könnyen beszél, mert éli az életét, programról programra jár, mindig van párja. Nem irigylem tőle, de nekem nagyon rosszul esik, hogy az én életem ilyen ingerszegény.Tudom, hogy ez igy nem lesz jó, nagyon rossz irányba tart az életem, tudom mit kéne tennem, de nem egyszerű változtatni, nem egyszerű diétázni se (nagyon el vagyok hízva, valószínűleg a korábban szedett antidepresszánstól, amiről időközben pont emiatt leálltam), ha pl nincs más örömforrás. Nem erőszakolhatom rá magam másokra, ha nem keresik a társaságomat. Szóval most megint eléggé el vagyok keseredve, nem tudom hogyan fog rendeződni az életem. Nem tudom képes leszek e egyedül kimászni a gödörből. Gyakorlatilag az igaz, hogy elég problémás vagyok és nekem semmi nem jó. De nem hiszem, hogy az egész világon én lennék lennék csak nehéz eset. Köszönöm szépen előre is az útmutatást! (járok pszichológushoz de nem igazán használ)

0 ember szerint jó kérdés

Új válasz