kérdezte: csillagdal4 Jó kérdező 9 éve

Gyógyítható az anyakomplexus?

Én egy 23 éves lány vagyok és nagyon tetszik egy velem nagyjából egyidős fiú.
A gond csak az,hogy kiderült,hogy a fiúnak titkos viszonya van már hosszabb ideje az ének tanárával,aki egy 50 év körüli nő,és akinek már van egy 15 éves lánya.
Mégis hogyan lehet közeledni egy ilyen fiúhoz,vagy hogy lehetne őt kigyógyítani?
Lehet változtatni a vonzódási körén,vagy neki mindig csak az anyuka korú nők fognak tetszeni?
Tényleg rossz gyerekkora volt(alig foglalkoztak vele,apja alkoholista,verte az anyját,az anyja egy időben elszökött,később az apjának viszony lett egy fiatal nővel...).
Nem tudom mit gondoljak,hogyan lehetne rajta segíteni?
Vajon képes egy normális kapcsolatra?
Üdv:
Cuki

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

  • Dr. Varga Éva

    0 Dr. Varga Éva Jó válaszadó mondta 9 éve


    Kedves Cuki!Azt hiszem, hogy elsősorban túle kellene megkérdezni azt, hogy miért választott egy ilyen korú nőt párjának, miben más ő, mint a kortársai. Lehet, hogy a fiú komolyabb gondolkodású a koránál, a higgadt, érett nők ezért vonzzák. De az is lehet, hogy szexuális tapasztalatot gyűjt, a kortársaitól ilyet nem tud megkapni. de ezek mint csak találgatások. Nem biztos, hogy ez kórosnak, azaz gyógyítandónak tekinthető. De persze az is lehetséges, hogy ő valóban anyapótlékot keres, mert nem képes még felnőni, támaszra van szüksége. A férfiak legtöbbje fiatal, tapasztalatlan korában nála idősebb nőkhöz vonzódik, de ez egy idő után magától megszűnik. Kritizálással, külső beavatkozással nincs értelme próbálkozni, mert az ellenkező hatást lehet csak elérni vele.Azt javaslom, hogy Ön adja önmagát. ha a fiú Önt vonzónak találja, akkor ő is közelíteni fog. Ha pedig nem, akkor nincs sok értelme vele foglalkoznia. Akkor olyanok társaságát keresse, akiknek Ön a megfelelő partner.Üdv. V.É.


Új válasz