kérdezte: Anonim 2 éve

elrontott élet

Tisztelt SZakértők!


én fiatal koromban, csak úgy odaadtam a szüzességemet az első hapsinak, mert frusztrál, hogy még szűz vagyok. Nagyon nehéz kamaszkorom volt, egy szülő, anya nélkül, testvér nélkül. Apám nem tudott mit kezdeni a nőiségemmel és én sem. CSak túl akartam lenni rajta. Azóta is ezt bánom, azt hiszem, hogy azért nem sikerülnek a kapcsolataim ,mert nem vagyok olyan lány, akit tisztelnek. Miért kell egész életemben bünhödnöm emiatt? én is szégyellem, amikor alkalmanként előkeról a téma, vagy ha olyan a szituáció, hogy rámnéznek és már látják ezt. Nemsokára negyven éves leszek, nem szeretnék egyedül megöregedni. Nem volt olyan felnőtt, aki figyelmeztettett volna, hogy enyje lányom a tisztesség mindenek előtt.

0 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 fitospanni Jó válaszadó mondta 2 éve

  !

  Nem jól írtam. Metamorf masszázs.:D Bocsi.

 • 3 fitospanni Jó válaszadó mondta 2 éve

  !

  Amikor szűz voltál, azt érezted cikinek, amióta nem vagy az, azt érzed cikinek. Mindig saját magadat.
  Ez a szégyen nevű érzelem csapdája. Nem kell szégyellned magadat! Próbáld meg a kineziológiát szégyenérzet elmulasztására és a morfogenetikus masszázst!

 • Keresztes Attila

  2 Keresztes Attila Jó válaszadó mondta 2 éve


  Üdv! Ez egy jó jel, hogy ezekre rájött. Tovább kellene foglalkoznia az önismerettel, hogy az önmagáról alkotott képet megváltoztathassa. De a legjobb, ha valódi önmagát ismeri meg. Különben ilyennek fogják látni, amivel éppen azonosul, pedig ez már „csak” a múlt…

  https://www.keresztesattila.hu/blog/az-onmagunkrol-kivetitett-kepet-akarjuk-megvaltoztatni-aminek-sosincs-vege-onmegvalositas-onismeret/


  Keleti-nyugati orvoslás integrálása
  www.keresztesattila.hu


 • Sebestyén Erzsébet Tara

  1 Sebestyén Erzsébet Tara Jó válaszadó mondta 2 éve


  Kedves Kérdező!
  Nincs elrontva az élete. Közhelyes, tudom, de tényleg sosem késő. Szeretettel ajanlom figyelmébe Louise L. Hay könyvét, az Éld az életedet. Kezdetnek jó kis tudatformáló irodalom. Elindít az önismeret útján, és konkrét gyakorlati tanácsokat ad a múlt eseményeinek feldolgozására.
  Üdvözlettel
  Tara


Új válasz