kérdezte: Anonim 10 hónapja

Boldogtalanság, mit csináltam rosszul?

Kedves Válaszadók,

Az elején kezdeném most 33 éves vagyok innenstova 7 éve vállalkozó amit eredményesen sikerült felépítenem a nulláról egymagam. Amióta kicsit híre ment és látványosabban meg is mutatkozott ez valahogy eltűntek mellőelem az eddigi ismerősök barátok, amit nem értek nem tudom mire vélni. Nekem ez nagyon rosszul esik, hozzátenném nem vagyok lenéző lekezelő fennhéjjázós senkivel, pont ellenkezőleg jellemezém magamat. Eléggé fáj hogy ennyire elpártolt tőllem, mondhatni kivetett magából az eddigi közeg amiben éltem, szinte magamra maradtam.
Nem tudom mit rontottam el?

Köszönöm a segítő választ előre is.

0 ember szerint jó kérdés

1 Válasz

 • Keresztes Attila

  1 Keresztes Attila Jó válaszadó mondta 9 hónapja  Kedves Kérdező!

  Ebből nem lehet megállapítani, hogy miért pártoltak el Öntől. Hiszen csak az derül ki a levélből, hogy elpártoltak Öntől.

  Lehet, hogy nem csinált semmit rosszul, csak megváltozott az érdeklődési köre? De az is előfordul, hogy a sok pénz (és most nem Önre gondolok feltétlenül) felnagyít olyan tulajdonságokat, melyek eddig is megvoltak, csak el voltak fojtva.

  Ezért szokták a lottó nyertesek pár éven belül eltapsolni akár több milliárd forintos nyereményüket. Mert semmi nem változott meg a gondolkodásban.

  Minden érzés, gondolkodás az önismeretre vezethető vissza, így érdemes azzal foglalkoznunk, az mindenre választ ad.

  De, ne az önmagunkról alkotott képet akarjuk megváltoztatni, mert az nem valódi önismeret: https://www.keresztesattila.hu/blog/advaita-leggyorsabb-ut/az-onmagunkrol-kivetitett-kepet-akarjuk-megvaltoztatni-aminek-sosincs-vege-onmegvalositas-onismeret/


  Díjmentes online önismereti tréning: www.keresztesattila.hu

  Sok jót!


Új válasz