kérdezte: hose3 Jó kérdező 5 éve

Vitamin hiány okozhat fejfájást?

6 ember szerint jó kérdés

4 Válasz

 • 4 hose3 Jó kérdező mondta 5 éve

  !

  Köszönöm a válaszokat!

 • 3 Pangea mondta 5 éve

  !

  Kedves Hose3,
  bár nekem szerencsére soha nem fáj a fejem, de a barátom gyerekkora óta küzdött napi szinten rettentő erős fejfájással. Másfél hónapja én elkezdtem egy C-vitamin kúrát és sikerült rávennem, hogy igyon ő is velem esténként lefekvés előtt egy friss citromból készült limonádét, amit 1-1 C-Vitamin és magnézium pezsgőtablettával turbúzunk fel (8dl víz, 1 citrom, a két pezsgőtabletta...,2 főre elosztva, cukor nélkül! Lehet tabletta nélkül 2 citromból is csinálni és mentával fűszerezni)
  A 3. nap óta egyáltalán nem fáj a feje és nincs szüksége fájdalomcsillapító gyógyszerekre:))) Nem tudom, hogy neked mitől van a fejfájásod, de ezt a C-vitamin kúrát csak ajánlani tudom, mert ártani nem árt, és a C-vitamin az egész szervezetednek használ és lehet, hogy a fejfájásod is megszünteti:)) Egy próbát megér:)) Üdvözlettel, Panka

 • Antalné Putnik Judit

  2 Antalné Putnik Judit Jó válaszadó mondta 5 éve


  Kedves Kérdező!
  A fejfájásnak sokféle oka lehet, ami mindenképp hasznos, ha béltisztítást végez, valamint a bőséges folyadékfogyasztás is fontos.
  Ezek mellett jó, ha napi 2 csésze citromfű teát iszik, alkalmanként egy mokkáskanálnyit kell leforrázni 2 dl vízzel, 10 perc múlva lehet szűrni.
  Hasznos a görögdinnye evése is, mert ellátja a szervezetét vitaminokkal, ásványi anyagokkal, citrulinnal.
  üdvözlettel: Jutka
  . • Dr. Bán Marianna

  1 Dr. Bán Marianna Jó válaszadó mondta 5 éve


  Kedves Kérdező,
  okozhat, azonban sokféle fejfájás létezik, mind okait, mind lefolyását tekintve, így érdemesebb lenne szervezete működésének, lelki alkatának és a fájdalomnak megfelelő segítséget választani. Pl. B-vitaminok, D- vitamin, magnézium, kálium, víz-hiány a leggyakoribb ilyen jellegű provokáló tényezők.
  Üdvözlettel, Mariann


Új válasz